Γενική Συνέλευση για το Σύλλογο Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας.

Η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής. Με την ευκαιρία ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Κώστας Γαλάνης μας μίλησε για τα σχέδια του Συλλόγου, για την ετοιμασία του φετινού προγράμματος των πολιτιστικών εκδηλώσεων και για άλλα σημαντικά θέματα όπως την καταγραφή των αντικειμένων του μουσείου, προϋπόθεση αναγκαία για την αναγνώριση του μουσείου από το Υπουργείο Πολιτισμού, την αρχειοθέτηση του αρχείου της Γ. Κουλικούρδη, αλλά και άλλα τρέχοντα θέματα.

Η συνέλευση αφορούσε την αλλαγή ορισμένων άρθρων του καταστατικού του Συλλόγου και σύμφωνα με την πρόσκληση: εισήγηση του προέδρου, οικονομικό απολογισμό, έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής, έγκριση πεπραγμένων και ζητήματα που προβλέπει το καταστατικό. Ο κύριος Κώστας Γαλάνης ζήτησε την υποστήριξη όλων των κατοίκων της Αίγινας προς το μουσείο. "Μετά από 23 χρόνια που βρισκόμαστε στο Λαογραφικό Μουσείο είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε πραγματικά κατορθώσει να φτιάξουμε ένα κόσμημα για την Αίγινα", συμπληρώνοντας ότι κάθε τι που βρίσκεται στις προθήκες του μουσείου πραγματικά αξίζει της προσοχής μας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Γαλάνη στο video που συνοδεύει το άρθρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png