Μία σημαντική εκδήλωση για την υγεία από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.

Μία σημαντική εκδήλωση για την υγεία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας και η ιδιαιτερότητά της βρισκόταν όχι μόνο στο θέμα που αφορούσε τις επιπτώσεις της παχυσαρκίας, αλλά και στον εκλεκτό καλεσμένο κύριο Γιώργο Τόλη, καθηγητή ενδοκρινολογίας και διευθυντή του ενδοκρινολογικού τμήματος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών. Η αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας γέμισε ασφυκτικά από τις κυρίες που ήρθαν να παρακολουθήσουν την ομιλία, ενώ ο κύριος Γιώργος Τόλης κέρδισε αμέσως το κοινό του, θέτοντας παραδείγματα από την καθημερινότητα και προωθώντας τη συζήτηση με την άμεση ανταπόκριση των ακροατών. Η καθημερινότητα, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι επιπτώσεις του στην υγεία των γυναικών, η παχυσαρκία και η άμεση σχέση της με σημαντικά νοσήματα, έγιναν σε μια απλή και κατανοητή βάση. Ο κύριος Τόλης έκανε αναφορά σε έναν ακόμη μεγάλο "ασθενή", το σύστημα υγείας στην Ελλάδα και κατέδειξε τους λόγους για τους οποίους υπολείπεται ακόμη και από χώρες με χαμηλό βιοτικό επίπεδο.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή δεν έκρυψε την ικανοποίηση της για την επιτυχία της εκδήλωσης, αλλά και για τη συμμετοχή του κόσμου σε αυτή και ενημέρωσε τους φίλους του Συλλόγου ότι θα γίνουν και άλλες παρόμοιες ομιλίες με εισηγητή τον κύριο Γιώργο Τόλη η καταγωγή του οποίου είναι από την Αίγινα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png