Ανακοίνωση από τη Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας.

Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας. Ανακοίνωση.
Συμπολίτες η πλειοψηφία του Δήμου της Αίγινας αποφάσισε να σας τιμωρήσει επειδή τους εκλέξατε. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι προτίθεται να αυξήσει υπερβολικά την τιμή του νερού από 10% έως και 20% στις μικρές καταναλώσεις. Αντίθετα κάνει δώρο στους έχοντες και κατέχοντες, μειώνοντας από 30% έως  60% την τιμή στις μεγάλες καταναλώσεις. Δηλαδή θα παρέχει φθηνότερε το νερό σε αυτούς που γεμίζουν τις πισίνες ή βγάζουν κέρδη από αυτό (ξενοδόχοι κλπ), ενώ θα επιβαρύνει σημαντικά τις λαϊκές καταναλώσεις. Σε μια περίοδο  που ο λαός στενάζει κάτω από την γενικότερη επίθεση της κυβέρνησης των πλουτοκρατών  στο εισόδημα του. Αυτές οι αυξήσεις είναι πέρα για πέρα αδικαιολόγητες διότι η τιμή της προμήθειας δεν  αυξήθηκε ανάλογα. Αλλά είναι και άδικες γιατί καλείται να πληρώσει την αύξηση η πλειοψηφία των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Συμπολίτες αντισταθείτε.
  • Να απαιτήσουμε να αναλάβει τις ευθύνες της η κυβέρνηση.
  • Να φτιάξει  τον υποθαλάσσιο αγωγό και  μέχρι τότε να επιδοτήσει την υδροδότηση της Αίγινας.
  • Αρκετούς φόρους καταβάλει η Αίγινα στον κρατικό  κορβανά.
  • Η κυβέρνηση  αντί να χρηματοδοτεί τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές και τους Βιομήχανους με ζεστό χρήμα, να πληρώσει για να λυθούν τα προβλήματα του λαού.
Όλοι την Τετάρτη 16 Μάρτη και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό. Εμπρός για να αποτρέψουμε αυτή την εξέλιξη.
Η Γραμματεία της  Λαϊκής Συσπείρωσης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png