Ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Οχήματος Αίγινας.

Μία εξαιρετική βραδιά επιφύλαξαν στα μέλη και τους φίλους των κλασσικών οχημάτων ο Σύλλογος Κλασσικού Οχήματος Αίγινας, με τον καθιερωμένο αποκριάτικο χορό που διοργάνωσε χθες το βράδυ στο παραλιακό εστιατόριο "Μάνιτας" στο Φάρο. Με ένα κοινό πάθος, αυτό της αγάπης για τα κλασσικά αυτοκίνητα και φυσικά τις μηχανές, αλλά και με αποκριάτικη διάθεση, η βραδιά δεν θα μπορούσε να είναι παρά μια ευχάριστη ανάπαυλα στην καθημερινότητα, αλλά και ευκαιρία για συζήτηση γύρω από τα θέματα του συλλόγου, τα κλασσικά οχήματα και τις μελλοντικές του δράσεις που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος κύριος Φίλιππος Αντωνίου, ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης.

Τα μέλη του συλλόγου απένειμαν δύο τιμητικές πλακέτες: Η πρώτη στο Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη και η δεύτερη στον γνωστό συγγραφέα κύριο Γιάννη Κακουλίδη, ο οποίος μιλώντας από καρδιάς στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου είπε ότι παρίσταται στην εκδήλωση ως Αιγινήτης, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά ότι το σπίτι του στην Αίγινα είναι ανοικτό για όλους. Την εκδήλωση χαιρέτησε επίσης ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου κύριος Μιχάλης Παπαδόπουλος. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε κλήρωση δώρων. Στην εκδήλωση εκτός από το Δήμαρχο κύριο Σάκη Σακκιώτη παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Πέρδικας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου κύριος Νεκτάριος Κοκόλης, φυσικά ο κύριος Γιάννης Κακουλίδης του οποίου η παρουσία ήταν μία ιδιαίτερη τιμή για τα μέλη του συλλόγου. Τέλος θα πρέπει να συμπληρώσουμε ότι η δημοσιογράφος κυρία Άβετ Σφακιανάκη δώρησε ένα κλασσικό όχημα στο σύλλογο.

Ο Σύλλογος Κλασσικού Οχήματος Αίγινας ιδρύθηκε την άνοιξη του 2009 και μέχρι τώρα έχει διοργανώσει δύο πολύ σημαντικές αυτοκινητιστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία Ράλλη Φιστίκι, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φιστικιού της Αίγινας. Παράλληλα έχει πλέον τη δυνατότητα να εκδίδει πινακίδες κλασσικών οχημάτων, ενώ αποτελεί τον πυρήνα και ένα μόνιμο σημείο συνεύρεσης όσων αγαπούν τα κλασσικά αυτοκίνητα και μηχανές. Για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη ή να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τις γνώσεις του για τα κλασσικά οχήματα το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6944883536.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png