Τριήμερο αποκριάτικο καρναβάλι της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού.

Η αφίσα για το Τριήμερο αποκριάτικο καρναβάλι της Δημοτική Κοινότητας Μεσαγρού δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Οι φορείς, οι κάτοικοι, οι σύλλογοι και οι επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής καλούν τους κατοίκους του νησιού και τους φίλους της Αίγινας που θα βρεθούν το τριήμερο  5 - 7 Μαρτίου στην Αίγινα να συμμετάσχουν στις κεφάτες καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Μεσαγρό και την Αγία Μαρίνα. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο:

5 Μαρτίου και ώρα 17:00 Street Party στην Αγία Μαρίνα.
6 Μαρτίου και ώρα 16:00 μ.μ. 3ο Καρναβάλι Μεσαγρού.
7 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ.μ. Κούλουμα και διαγωνισμός χαρταετού στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας.

Εδώ και μήνες η προετοιμασία των κατοίκων του Μεσαγρού και της Αγίας Μαρίνας είναι εντατική ώστε το αποτέλεσμα που θα παρουσιαστεί να είναι ακόμη καλύτερο από τις δύο προηγούμενες κεντρικές καρναβαλικές παρελάσεις που έγιναν στο Μεσαγρό και άφησαν εποχή με το κέφι και την αυθεντική διασκέδαση που πρόσφεραν σε όσους το παρακολούθησαν.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Στο Aegina Portal χρησιμοποιούμε cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε την λειτουργία του και την εμπειρία του χρήστη. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν θέλετε να επιτρέπετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τα απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του Aegina Portal.