Ανακοίνωση από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αίγινας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αίγινας, από τα έσοδα των συνδρομών των μελών του και των ημερολογίων που κυκλοφόρησε για την καινούργια χρονιά, αποφάσισε την κατασκευή στεγάστρου – πέργκολας στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου με την συνεργασία της Διεύθυνσης του Σχολείου και ζητάει προς τούτο κλειστές προσφορές από τους ενδιαφερόμενους εργολάβους κατασκευαστές: "Τέσσερις κολώνες διαστάσεων 0,40Χ0,40Χ2,50 μ. ύψος, κατασκευασμένες από αιγινήτικο πωρόλιθο (κατά το δυνατόν κοκκινωπό μεγάλης σκληρότητας). Οι κολώνες θα κατασκευαστούν με αγκονάρια, διαστάσεων   0,10Χ0,20Χ0,28 κομμένα σε τροχό και χτενισμένα.

Το τσιμέντο λευκό με ώχρα. Θα χρησιμοποιηθεί δε και μανδύας 0,15Χ0,15 και το εσωτερικό των κολωνών θα γεμίσει με τσιμεντόλασπη. Οι κολώνες θα εδραστούν σε οπλισμένη επιφάνεια 0,60Χ0,60Χ0,20.  Στην προτεινόμενη τιμή θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, οι αμοιβές των εργατών και οι ασφαλιστικές εισφορές τους όπως και κάθε τυχόν απαίτηση από τρίτους".
Την ευθύνη για την κατασκευή την φέρει ο ίδιος ο εργολάβος – κατασκευαστής. Χρόνος παράδοσης από την ημερομηνία εντολής είναι 20 (είκοσι) μέρες. Η πληρωμή θα γίνει τοις μετρητοίς με την παράδοση του έργου και μόνον τότε. Πληροφορίες και παράδοση προσφορών στον πρόεδρο του Συλλόγου Άλκη Μπάλλια 697.44.75.718.