Κάλεσμα από το Νεφρολογικό Κέντρο Σαρωνικού σε φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού στην Αίγινα.

Από "Νεφρολογικό Κέντρο Σαρωνικού" στην Κυψέλη, λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση - πρόσκληση, που απευθύνεται στους επαγγελματικούς φορείς της Αίγινας με αντικείμενο τις υπηρεσίες διαμονής και αφορά την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα φιλοξενίας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Διά της  παρούσης καλούμε σε συνάντηση,  με ανοικτή πρόσκληση, τους επαγγελματικούς φορείς του νησιού, με αντικείμενο εργασιών την παροχή υπηρεσιών διαμονής τουριστών και παραθεριστών. Πεποίθηση μας είναι πως μετά από μία σειρά επαφών και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων σε θέματα φιλοξενείας, εστίασης και από κοινού ενεργειών προβολής στο εσωτερικό και το εξωτερικό, θα προκύψουν σημαντικές συνεργασίες, με μακροχρόνιο ορίζοντα, την τουριστική περίοδο που άρχεται το προσεχές δίμηνο.

Πληροφορίες: κος Σεκαδάκης Μιχάλης 6947714737, 22970 24909
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
κα Σαρρή Αντωνία 22970 29111
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png