Αποκριάτικη εκδήλωση από το Σύλλογο Γυναικών "Αφαία".

Με πολύ μεγάλη προσέλευση φίλων και μελών του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε χθες Σαββάτο στο εστιατόριο "Κυριακάκης" στην Αγία Μαρίνα, ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γυναικών "Αφαία". Η εκδήλωση περιελάμβανε ζωντανή μουσική, καλό φαγητό, χορό και λαχειοφόρο αγορά. Τους κατοίκους του νησιού που ανταποκρίθηκαν στο αποκριάτικο κάλεσμα του Συλλόγου καλωσόρισε η πρόεδρος κυρία Βάντα Βάρτζελη, ενώ η γιορταστική ατμόσφαιρα πλημμύρισε γρήγορα από τους ρυθμούς του ακορντεόν και της κιθάρας, κάτι που έκανε πολλούς να σηκωθούν και να χορέψουν. Η κυρία Βάρτζελη ευχαρίστησε όσους προσήλθαν στην εκδήλωση, ευχήθηκε για τις ημέρες, ενώ προσκάλεσε τους κατοίκους του νησιού να συμμετέχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που ετοιμάζονται αυτόν το καιρό στο κέντρο και την περιφέρεια του νησιού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Πέτρος Πετρίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Τάσος Κρεούζης και Δημήτρης Καλαφάτης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κυρία Σοφία Πρωτονοταρίου καθώς και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης κύριος Γιώργος Μουτσάτσος, όπως επίσης και η πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Βαθέος κυρία Μαρία Λυκούρη, αλλά και εκπρόσωποι άλλων φορέων της Αίγινας.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png