Οι Rota Prota και Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Μεσαγρού με αποκριάτικη διάθεση.

Με το ροκ συγκρότημα από την Αίγινα, τους Rota Prota και αποκριάτικη διάθεση, κύλησε χθες μέσα σε κλίμα κεφιού το αποκριάτικο πάρτυ που διοργάνωσε ο Σύλλογος του Γυμνασίου Μεσαγρού στη Disco Leo στην Αγία Μαρίνα. Η αποκριάτικη διάθεση συνοδεύτηκε από αποκριάτικες φορεσιές όλων των ειδών, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που έβαλε όλους για τα καλά στις εικόνες που θα ακολουθήσουν με τις εκδηλώσεις που πρόκειται να διοργανωθούν στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και του Μεσαγρού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε επίσης και λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα, με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου. Ο χαρτοπόλεμος, οι σερπαντίνες και η καλή μουσική κράτησαν το ενδιαφέρον αμείωτο και τους ρυθμούς ανεβασμένους μέχρι αργά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας κύριος Νίκος Τζίτζης, καθώς και η πρόεδρος τη Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κυρία Παναγιώτα Τζίτζη.

Ειδικά για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Μεσαγρό και την Αγία Μαρίνα, χθες κοινοποιήθηκε η αφίσα που περιλαμβάνει: Μασκέ street party στις 5 Μαρτίου στην Αγία Μαρίνα με ώρα έναρξης 17:00 μ.μ. Στις 6 Μαρτίου και ώρα 16:00 μ.μ. το 3ο Καρναβάλι του Μεσαγρού και τα Κούλουμα με διαγωνισμό χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png