Παιδική αποκριάτικη γιορτή από το Μορφωτικό Σύλλογο Βαθέος.

Μια χαρούμενη αποκριάτικη εκδήλωση αποκλειστικά για παιδιά, πραγματοποίησε ο Μορφωτικός Σύλλογος Βαθέος χθες το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής. Η εκδήλωση περιελάμβανε εκτός από άφθονο παιχνίδι και δραστηριότητες όπως η χειροτεχνία που αφορούσε αποκριάτικες κατασκευές και face painting. Τα παιδιά της περιοχής διασκέδασαν μαθαίνοντας να φτιάχνουν αποκριάτικες μάσκες από χαρτί, αποκριάτικα καπέλα, αλλά και άλλα αντικείμενα που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα τις ημέρες που έρχονται. Φυσικά από μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και το face painting το οποίο κινήθηκε κι αυτό σε αποκριάτικους ρυθμούς.

Για τη χθεσινή εκδήλωση, αλλά και για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Βαθέος, μας μίλησε η αντιπρόεδρος κυρία Αγγελική Στενάκη. Ο Μορφωτικός Σύλλογος Βαθέος για 12η συνεχή χρονιά φέτος, θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση "Κούλουμα στον Προφήτη Ηλία" ανήμερα την Καθαρή Δευτέρα. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, παραδοσιακούς χορούς, αλλά και διαγωνισμό για την καλύτερη κατασκευή χαρταετού. Η εκδήλωση για τα κούλουμα θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και εκδήλωση για την γιορτή της γυναίκας.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png