Κοπή πίτας και αρχαιρεσίες για το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Αίγινας "Άγιος Νικόλαος".

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Αίγινας "Άγιος Νικόλαος" έχει ήδη δραστηριοποιηθεί σε πολλές δράσεις που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, διοργανώνοντας μάλιστα για δεύτερη φορά πέρυσι αγώνα περισυλλογής απορριμάτων από τη θάλασσα, σε πρότυπα παρόμοιων δράσεων του εξωτερικού. Χθες τα μέλη του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο εντευκτήριο τους στην περιοχή του Λεοντίου, με σκοπό να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, να ευχηθούν για την καινούργια χρονιά, αλλά και να προχωρήσουν για τις αρχαιρεσίες του νέου διοικητικού συμβουλίου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο οποίος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχήθηκε στα μέλη του συλλόγου, αλλά και τάχτηκε με τους σκοπούς του που αφορούν την προστασία της θάλασσας.

Αυτός όπως φαίνεται είναι και ο στόχος του προέδρου κυρίου Σταύρου Τσίλη, καθώς μιλώντας για τις δράσεις του συλλόγου έφτασε στο συμπέρασμα ότι η θάλασσα έχει φτωχύνει από αλιεύματα και πως ήδη οι επαγγελματίες του χώρου αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα. Μετά την εκδήλωση, τα μέλη του συλλόγου συγκεντρώθηκαν ώστε να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Την Τετάρτη θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση ώστε να συσταθεί το νέο σώμα, οπότε θα ανακοινωθούν και οι συμμετέχοντες στο διοικητικό συμβούλιο. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας κύριος Τάκης Βάρτζελης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png