Η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας για το Φεστιβάλ Φιστικιού.

Το  ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών  και Εμπόρων Αίγινας στην τελευταία  του συνεδρίαση ασχολήθηκε με το Φεστιβάλ Φιστικιού – Fistiki Fest του οποίου για το 2010 υπήρξε συνδιοργανωτής. Αφού  έγινε πρώτα μια ενημέρωση  από τον πρόεδρο για το τι ελέχθη στον πρόσφατο δημόσιο απολογισμό της  τρέχουσας οργανωτικής επιτροπής  του Fistiki Fest, καθώς και στην πρώτη σύσκεψη στο Δήμο από ορισμένα μέλη της νέας διάδοχης διερευνητικής επιτροπής, ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων όπου και αποφασίστηκε να εκδοθεί η παρούσα ανακοίνωση.
Γενικό συμπέρασμα αλλά και θέση του ΔΣ της Ένωσης μας είναι ότι το Φεστιβάλ Φιστικιού ήταν μια επιτυχημένη από όλες τις απόψεις διοργάνωση, που προήγαγε  την εικόνα του νησιού μας και λειτούργησε προς το συμφέρον των μελών μας. Συγχαίρουμε τους συντελεστές και την οργανωτική επιτροπή του Fistiki Fest για την όλη σύλληψη και άρτια εκδήλωση όλων των εκδηλώσεων.

Οσαν  αφορά το μέλλον εκφράζουμε την εμπιστοσύνη  μας στους διοργανωτές,  ελπίζοντας και ευχόμενοι ότι θα διατηρηθεί η επιτυχημένη τωρινή επιτροπή, με τις απαραίτητες όμως προσθήκες  νέων προσώπων που θα δώσει μια  επιπλέον πνοή σε αυτό το πολιτιστικό  και όχι μόνο γεγονός που τείνει πια να αποκτήσει πανελλαδική εμβέλεια. Συνάδελφοι  επαγγελματίες αλλά και συνάδελφοι φιστικοπαραγωγοί, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να διαχειριζόμαστε  ένα προϊόν – το φιστίκι Αιγίνης  – που είναι μοναδικό και έχει αποδείξει παγκόσμια την αξία του και την ποιότητα του. Μετά από πολύ καιρό μας δίνεται ξανά η ευκαιρία  με σύγχρονες μεθόδους να το προβάλλουμε και να το επαναφέρουμε στην θέση που του αξίζει.

Πιστεύουμε ότι οι επαγγελματίες -και στην συγκεκριμένη και οι φιστικοπαραγωγοί- πρέπει νάναι πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, γιατί είμαστε το πιο ενεργό κομμάτι του νησιού μας. Οποιαδήποτε απουσία βλάπτει.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Το  ΔΣ της Ένωσης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png