Η Επαγγελματική Ένωση Πέρδικας κόβει την πίτα της.

Λίγο μετά τις 7 χθες το απόγευμα στο φιλόξενο καφέ Αιγόκερως στην παραλία της Πέρδικας και με καιρό πραγματικά χειμωνιάτικο, τα μέλη της Επαγγελματικής Ένωσης Πέρδικας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, μέσα σε μία ζεστή, αισιόδοξη ατμόσφαιρα για τη νέα χρονιά. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Νεκτάριος Κοκόλης, ενώ ανάμεσα τους ήταν ο δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Μανώλης Νικολούζος, καθώς και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης , όπως και πολλοί επαγγελαμτίες, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πέρδικας.

Ο Δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης στο σύντομο χαιρετισμό του ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πρωτοβουλία του Δήμου και τη συμφωνία με τη ΔΕΗ ώστε να μην υπάρξει διακοπή της ηλεκτροδότησης στους συμπολίτες μας, που που λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές τους στη ΔΕΗ, ενώ ενημέρωσε ότι υπάρχει η δυνατότητα διακανονισμού της εξόφλησης των οφειλών. Ευχήθηκε καλή συνέχεια, επιτυχίες στις εκδηλώσεις, στις πρωτοβουλίες, αλλά και στις πάντα ποιοτικές παρεμβάσεις της επαγγελματικής. Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης, ο οποίος τόνισε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στις πρωτοβουλίες της Επαγγελματικής Ένωσης Πέρδικας και ευχήθηκε καλή χρονιά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ένωσης κύριος Νεκτάριος Κοκόλης ανήγγειλε μια σειρά από παρεμβάσεις που σχεδιάζει η επαγγελματική ένωση, ορισμένες από αυτές σε συνεργασία και με άλλες ενώσεις του νησιού. Παρεμβάσεις για τις τιμές των εισιτηρίων, ενημέρωση στους επαγγελματίες για φοροτεχνικά θέματα, με ομιλία από ειδικούς της Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελλάδος, πρόταση για συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα σε σχέση με την αλιεία, πρόταση σε όσους επαγγελματίες θα θελήσουν να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις τους ηλεκτρονικά και να συμμετάσχουν σε ειδικό πρόγραμμα επιδοτήσεων, αλλά και τη σκέψη των μελών της επαγγελματικής για  οργάνωση εκθέσεων στην Πέρδικα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης που είπε ανάμεσα σε άλλα πως "σε συνεργασία με την κοινότητα, αλλά και τους  επαγγελματίες της περιοχής θα σχεδιάσουμε το μέλλον για να είναι  αποδοτικό και αποτελεσματικό". Ειδικότερα για το λιμάνι είπε ότι "έχουμε επισκεφτεί ήδη τρεις φορές το λιμάνι για να δούμε τα προβλήματα. Μια από τις επόμενες κινήσεις είναι άλλη μια πλωτή, δύο καινούρια πίλαρς, αλλά και να ξαναδούμε τη μελέτη για τον κυματοθραύστη που σχεδιάζουμε", ενώ συμπλήρωσε "Τα οικονομικά του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου δεν είναι και πάρα - πάρα πολύ καλά, παρότι όλοι λένε πως το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο έχει έσοδα και μπορεί να κάνει έργα". Υπάρχουν ακόμη χρέη από και προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο". Το φλουρί το κέρδισε ο Μιχάλης, ο ιδιοκτήτης του cafe Αιγόκερος.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png