Δράση με συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την επιτροπή Αίγινας του Π.Α.ΜΕ και Π.Α.Σ.ΕΒΕ. στο Κέντρο Υγείας.

Δελτίο Τύπου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη παρέμβαση μας στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας την 3η Φλεβάρη. Σήμερα κανείς δεν πλήρωσε το χαράτσι των 5 euro. Για δυο ώρες αποκλείστηκαν τα ταμεία  και ο κόσμος είχε δωρεάν ιατρική περίθαλψη. Η ενέργεια αυτή έγινε θετικά δεκτή από τους εξεταζόμενους. Αποκαταστάθηκε έτσι μια αδικία σε βάρος του λαού της Αίγινας που ενώ δεν ευθύνεται για τα ελλείμματα του Ε.Σ.Υ. καλείται αυτός να πληρώσει τα "σπασμένα".

Το ΕΣΥ το έχουν κτίσει στην κυριολεξία οι εργαζόμενοι με τις εισφορές τους στα ασφαλιστικά τους ταμεία και με την έμμεση και άμεση φορολογία που πληρώνουν. Το Ε.Σ.Υ. το ρημάξανε οι αετονύχηδες προμηθευτές και η κυβερνητική κακοδιαχείριση. Αντί να πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται καλούνται οι ήδη λεηλατημένοι εργαζόμενοι , αυτοαπασχολούμενοι και συνταξιούχοι να καταβάλουν πρόσθετα χαράτσια. Συμπολίτες αντισταθείτε με κάθε τρόπο. Ελάτε μαζί μας να παλέψουμε και να ανατρέψουμε αυτή την βάρβαρη πολιτική που θέλει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Ξεσηκωθείτε πριν έρθουν τα χειρότερα. Ο δρόμος του αγώνα  για ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης σε όφελος του λαού είναι πλέον μονόδρομος.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 
Η τοπική Επιτροπή Π.Α.Μ.Ε Αίγινας
Η Γραμματεία της Π.Α.Σ. ΕΒΕ Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png