Με σημαντική προσέλευση φορέων της Αίγινας η πρώτη συγκέντρωση για τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού.

Με σημαντική προσέλευση φορέων και συλλόγων της Αίγινας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η συνάντηση που αφορούσε την παρουσίαση προτάσεων για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια των αποκριών στο νησί. Η συμμετοχή των εκπροσώπων των φορέων ήταν μεγάλη, όπως και οι προτάσεις και οι απόψεις που κατατέθηκαν για τον εορτασμό πολλές. Στη συνάντηση συμμετείχαν και φορείς που δεν είχαν προσκληθεί στο παρελθόν για να συμμετέχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν το αν θα γίνουν δύο διαφορετικές κεντρικές εκδηλώσεις: η μία στην Αίγινα και η άλλη στο Μεσαγρό, ενώ στο ίδιο θέμα παρουσιάστηκαν διάφορες θέσεις όπως αυτές οι δύο εκδηλώσεις να γίνουν το πρωί η μία και το μεσημέρι η άλλη ή με διαφορά κάποιων ημερών ώστε να μπορέσει ο ένας σύλλογος να βοηθήσει τον άλλο. Παράλληλα από αρκετούς εκπροσώπους φορέων ζητήθηκε να προσδιοριστεί ο ρόλος της συμμετοχής τους, ενώ από όσα συζητήθηκαν φαίνεται ότι ο Μεσαγρός έχει κλείσει ήδη ένα τρίμηνο προετοιμασίας για την παρέλαση του καρναβαλιού.

Κατά τη σημερινή συνάντηση δεν πάρθηκαν τελικές αποφάσεις. Η συνάντηση θα επαναληφθεί την Πέμπτη την ίδια ώρα. Εκτός από τους εκπροσώπους των φορέων πήραν μέρος οι αντιδήμαρχοι κύριοι Νεκτάριος Κουκούλης και Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Τζίτζης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης καθώς και η πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αίγινας κυρία Σοφία Πρωτονοταρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png