Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Φίλων Μπάσκετ Σαρωνικού.

Μια μικρή ανάπαυλα, αλλά με τεράστια επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου, αποτέλεσε ο χθεσινός ετήσιος χορός του Συλλόγου Φίλων Μπάσκετ του Σαρωνικού για τους αθλητές και τους αθλητικούς παράγοντες της ομάδας, που βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μεταξύ φίλων στο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου "Ο Μάνιτας" στο Φάρο. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου ήταν πραγματικά τεράστια και η ενθουσιώδης ατμόσφαιρα που επικράτησε υπενθύμισε για μία φορά ακόμη το πόσο ζωτικά κύτταρα είναι για την κοινωνία της Αίγινας, αθλητική και μη, τα τμήματα καλαθοσφαίρισης του Σαρωνικού και οι προσπάθειες που γίνονται από το Σύλλογο Φίλων Μπάσκετ. Την προσπάθεια που συντελείται στους κόλπους της ομάδας και του Συλλόγου παρουσίασε ο αντιδήμαρχος Αίγινας κύριος Φίλιππος Τζίτζης ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: "Γίνεται πλέον μια καλύτερη προσπάθεια από τον προπονητή μας Θανάση Σταρέντζη, έχουν ωριμάσει μπασκετικά κάποιοι νέοι παίκτες της ομάδας μας και δεν σταματάμε" ενώ συνέχισε λέγοντας "Η Αίγινα είναι ένα νησί που απέχει μόλις 30 λεπτά από τον Πειραιά, αλλά δυστυχώς το μπάσκετ απέχει 30 και 40 χρόνια. Ο κύριος Τζίτζης παρουσίασε επίσης και τις υψηλές δυνατότητες του παιδικού τμήματος υπό τη καθοδήγηση του προπονητή του κυρίου Γιάννη Ρετσίνα, ενώ σημείωσε για τη λειτουργία των υποδομών ότι πολλά παιδιά του mini μεταπηδούν ήδη στο παιδικό τμήμα".

"Παρά τις δυσκολίες, που τις γνωρίζεται και τις αντιξοότητες, βλέπετε όλους εμάς μας ενώνει η χαρά, η αγάπη για τον αθλητισμό και η αγάπη για το μπάσκετ. Όμως γνωρίζουμε ότι ο δρόμος είναι μακρύς για μια αξιόμαχη ομάδα, που θα έχει διάρκεια και θα έχει μέλλον. Ο δρόμος αυτός περνά από την πολυπόθητη κατασκευή, από τη δημιουργία του κλειστού γυμναστηρίου, που πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες που όχι μόνο ως σύλλογος μπάσκετ αλλά και ως  τοπική κοινωνία ενεργών πολιτών θέλουμε η Αίγινα να φύγει από το 1950 και το 1960", ενώ απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη που συμμετείχε στην εκδήλωση είπε χαρακτηριστικά: "Κύριε Δήμαρχε ήρθε η ώρα να βάλετε κι εσείς ένα τρίποντο μαζί με όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, συμπολίτευση και αντιπολίτευση". Στη συνέχεια ο κύριο Τζίτζης ανακοίνωσε τη βράβευση δύο ανθρώπων της διαιτησίας: του κύριου Μιχάλης Μακεδονόπουλου μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας και του κυρίου Γιώργου Ντζαμάρα πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης νότιας Αττικής.



Ο κύριος Μακεδονόπουλος χαρακτήρισε αξιέπαινη την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Συλλόγου για τη δημιουργία ενός κλειστού γηπέδου. Μετέφερε επίσης τους χαιρετισμούς του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος κυρίου Ηλία Καφέ, ενώ σημείωσε ότι "είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες ενός υγιή αθλητικού μπασκετικού οργανισμού" και έδωσε την είδηση ότι σύντομα θα υπάρξει μία επίσκεψη του προέδρου στην Αίγινα και συνάντηση με την ομάδα με σκοπό να υπάρχει μία μεγαλύτερη βοήθεια στο θέμα του κλειστού. Την τιμητική πλακέτα στον κύριο Μακεδονόπουλο έδωσε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ενώ στον κύριο Ντζαμάρα ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης. "Το σωματείο του Σαρωνικού για εμάς είναι ότι πιο αγνό υπάρχει στο χώρο του Πειραϊκού μπάσκετ" είπε ο κύριος Ντζαμάρας "οι άνθρωποι είναι πραγματικοί ήρωες και εμείς το σεβόμαστε και για αυτό θα είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθάμε σε κάθε σας προσπάθεια".

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που συνοδεύτηκε από ζωντανή μουσική, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα με τυχερό τον Χάρη Πίτσικα, έγινε λαχειοφόρος αγορά, ενώ η διασκέδαση κράτησε μέχρι αργά. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε επίσης ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης. Την εκδήλωση εκτός από τον Δήμαρχο τίμησαν οι αντιδήμαρχοι κύριοι Νεκτάριος Κουκούλης και Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας κύριος Πέτρος Πετρίτης και Στέλιος Λαμπαδάριος αντίστοιχα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Οικονόμου και Τάσσος Κρεούζης, η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών η Αφαία κυρία Βάντα Βάρτζελη, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος κυρία Μαρία Λυκούρη, ο πρώην δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης εκπρόσωποι φορέων και φίλοι του Αιγινήτικου μπάσκετ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png