Ο Σύλλογος Γυναικών "Αφαία" κόβει την πίτα του.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα της Παρασκευής ο Σύλλογος Γυναικών "Αφαία" στο cafe Remezzo, ανάμεσα σε μέλη και φίλους του Συλλόγου, που για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του. Η ατμόσφαιρα χαρούμενη και ζεστή παρά τον κρύο καιρό και τη βροχή σήμερα στην Αίγινα, ήταν η κατάλληλη αφορμή για τον απολογισμό της δράσης του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε, αλλά και για τους στόχους της νέας. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Βάντα Βάρτζελη και κατά το σύντομο χαιρετισμό της είπε τα ακόλουθα: "Θέλουμε τη συμπαράσταση όλων ως εθελοντές, γιατί και εμείς εθελοντές είμαστε, στο να βοηθήσουμε στο αναδειχθεί η Αίγινα να φανούν οι ομορφιές της και οι αξίες της". Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης ο οποίος μίλησε για την πολιτιστική δραστηριότητα του συλλόγου και τη ιδιαίτερη αξία που έχουν για τη διοίκηση του Δήμου οι συλλογικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την ανάπτυξη του πολιτισμού. Ευχήθηκε επίσης καλή χρονιά στο διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του. Ακολούθησε η κοπή της πίτας και συζήτηση ανάμεσα σε γλυκό και καφέ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Νεκτάριος Κουκούλης και Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης κύριος Γιώργος Μουτσάτσος, καθώς και η κυρία Μαρία Λυκούρη πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Βαθέος. Η κοπή της πίτας του συλλόγου συνέπεσε με την πρώτη ημέρα λειτουργίας του cafe Remezzo που άνοιξε χθες στην παραλία της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png