Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος κόβει την πίτα του.

Ο πάντα δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου έκοψαν σήμερα το απόγευμα την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής. Η αίθουσα γέμισε από τα χαρούμε πρόσωπα των μικρών παιδιών που είπαν τα κάλαντα αποχαιρετώντας για του χρόνου μια μακρά εορταστική περίοδο. Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Μαρία Λυκούρη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους, δημιουργώντας μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα από την οποία δεν έλειψαν οι αισιόδοξες ευχές για τη νέα χρονιά. Η κυρία Λυκούρη αφού πρώτα ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης ευχήθηκε μια χρονιά δημιουργική, με περισσότερη αισιοδοξία, με χαμόγελο. Χαρακτήρισε "αξιοσημείωτη" την προσφορά του Συλλόγου και τόνισε τη σημαντική βοήθεια που έχει ο Δήμος της Αίγινας από τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους άλλους φορείς του νησιού. "Θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Θα έχετε εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και θα νιώθεται ότι πάντα θα είναι στο πλευρό σας και θα σας βοηθούν σε κάθε σας βήμα σας", ενώ πρότεινε τη συνεργασία όλων των πολιτιστικών φορέων του νησιού για τη συνολική πολιτιστική αναβάθμιση. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας κύριος Τάκης Βάρτζελης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Στέλιος Κοττάκης και Νϊκος Οικονόμου, ο πρόεδρος της Δημοτική Κοινότητας κύριος Καλαμάκης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών ¨Αφαία" κυρία Βάντα Βάρτζελη, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης κύριος Γιώργος Μουτσάτσος, ο πρών πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γεώργιος Τσατήρης, η κυρία Δήμητρα Στάθη, ο πρώη δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, καθώς και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png