Έκτακτη σύσκεψη της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας. Εξετάζει προσφυγές για διαφυγόντα κέρδη.


Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στις 2 το μεσημέρι η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, στην οποία συμμετείχαν οι επαγγελματικές ενώσεις της Σουβάλας και της Αγίας Μαρίνας, καθώς και ο Σύλλογος Ξενοδόχων Αίγινας. Στην σύσκεψη συμμετείχε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης. Μετά το τέλος της, ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κύριος Νίκος Γιαννούλης δήλωσε στο Aegina Portal: "Κατόπιν γενικής απαίτησης των συναδέλφων επαγγελματιών, κάναμε σήμερα έκτακτη σύσκεψη μαζί με το Σύλλογο Ξενοδόχων και τις άλλες επαγγελματικές ενώσεις του νησιού. Εκλήθη για ενημέρωση και ο Δήμαρχος Αίγινας, που μας ενημέρωσε για το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες και ταλανίζει όλους του επαγγελματίες. Η ενημέρωση σήμερα είναι ότι με επικουρικές γεννήτριες θα γίνει προσπάθεια ώστε να λυθεί εν μέρη το πρόβλημα, μέχρι να αποκατασταθεί τουλάχιστον ένας αγωγός. Εμείς σαν Επαγγελματική λάβαμε απόφαση, ότι θα δώσουμε σε κάποιο νομικό να εξετάσει τη δυνατότητα περαιτέρω προσφυγών για διαφυγόντα κέρδη και ότι νομικώς καταστεί αναγκαίο. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για οτιδήποτε άλλο προκύψει. Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι αύριο θα γίνει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε και σε επίπεδο Δήμου πλέον να ενημερωθούν όλοι οι υπόλοιποι φορείς του νησιού, για το μεγάλο αυτό πρόβλημα που έχει προκύψει".


Αυτά δήλωσε ο κύριος Γιαννούλης στο Aegina Portal, ενώ αποσπάσματα με τις τοποθετήσεις του Δ.Σ. της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας μπορείτε να δείτε στο video που συνοδεύει το άρθρο. Δυστυχώς η αναγκαία χρήση γεννήτριας και ο θόρυβος που δημιουργούσε δεν έκανε δυνατό να καταγραφεί το σύνολο της σύσκεψης. Πάντως από το ρεπορτάζ του Aegina Portal στου δρόμους του νησιού, η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στους κόλπους των επαγγελματιών, μοιάζει με καζάνι που βράζει, καθώς και σήμερα αρκετοί ήταν οι επισκέπτες του νησιού που αναχώρησαν με το πρωινό πλοίο. Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για δυσβάστακτη οικονομική απώλεια. "Βλέπουμε τους πελάτες μας να μας κοιτούν υποτιμητικά και ντρεπόμαστε για κάτι που δεν ευθυνόμαστε" δήλωσε στο Aegina Portal γνωστός επιχειρηματίας του τουρισμού στην Αίγινα. Δυσβάστακτο επίσης είναι για πολλές μικρές επιχειρήσεις το κόστος της αγοράς γεννήτριας και των καυσίμων που χρειάζεται κάθε μέρα για να λειτουργήσει. Οι επαγγελματίες βλέπουν να χάνουν, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν, την καλύτερη περίοδο του χρόνου στην οποία μάλιστα είχαν επενδύσει με πολύ χρήμα και κόπο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png