Συνεχίζονται οι παραστάσεις από τις θεατρικές ομάδες της Κυψέλης και του Μορφωτικού Συλλόγου.


Η μεγάλη προσέλευση των κατοίκων και των επισκεπτών της Αίγινας στις παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" και της θεατρικής ομάδας της Κυψέλης, στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας και το Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης αντίστοιχα, οδήγησαν τους υπεύθυνους και των δύο παραστάσεων να παρατείνουν το πρόγραμμα τους. Έτσι, αν και σύμφωνα με το πρόγραμμα το θεατρικό της "Φιλουμένα Μαρτουράνο" που σκηνοθετεί η κυρία Άννα Γεραλή, οι παραστάσεις ολοκληρώνοντας χθες Δευτέρα, η μεγάλη προσέλευση του κόσμου οδήγησε στην απόφαση του να δοθούν δύο ακόμη: μία το Σάββατο 20 και μία την Κυριακή 21 Μαρτίου.


Και ενώ αυτά συμβαίνουν στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας, στο Πνευματικό Κέντρο της Κυψέλης η θεατρική ομάδα ζει μοναδικές στιγμές με τα διαθέσιμα καθίσματα να γεμίζουν γρήγορα, κάθε φορά λίγο πριν τα φώτα ανάψουν στη σκηνή. Η μεγάλη προσέλευση και εδώ οδήγησε στην απόφαση να πραγματοποιηθούν τρεις επιπλέον παραστάσεις. Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαρτίου. Οι παραστάσεις αυτές τις δύο ημέρες θα ξεκινήσουν στις 7 το απόγευμα. Η τελευταία παράσταση για το θεατρικό του Γιώργου Μπήτρου "Ένας χρόνος πέρασε μα η γριά δεν γέρασε" έχει οριστεί για τη Δευτέρα 22 Μαρτίου με ώρα έναρξης 8 το βράδυ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png