Οι εκλογές της Επαγγελματικής Ένωσης της Παραλίας της Αίγινας.


Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα η καταμέτρηση των ψήφων, της εκλογικής διαδικασίας που προηγήθηκε, για την ανάδειξη των μελών της που θα απαρτίσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Επαγγελματικής Ένωσης της Παραλίας της Αίγινας. Η εκλογική διαδικασία έγινε σήμερα στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου. Η κάλπη ανέδειξε πρώτο τον κύριο Γιώργο Σκλάβαινα, που έλαβε 33 ψήφους, στη δεύτερη θέση έλαβαν τον ίδιο αριθμό ψήφων (21) η κυρία Μαρία Ιωάννου και ο κύριος Κωνσταντίνος Λαλαούνης. Ακολουθεί ο κύριος Θεόδωρος Μοίρας με 13 ψήφους, οι κύριοι Γρηγόρης Οικονόμου και Νικόλαος Στάθης επίσης με 10 ψήφους και ο κύριος Νεκτάριος Γιώτης με 8 ψήφους. Για τους δύο ισοψηφούντες την κυρία Μαρία Ιωάννου και τον κύριο Κωνσταντίνος Λαλαούνη η κλήρωση ανέδειξε δεύτερη την κυρία Ιωάννου και τρίτο τον κύριο Λαλαούνη. Συνολικά ψήφισαν 42.
Για τους επόμενους δύο ισοψηφούντες, η κλήρωση ανέδειξε πέμπτο τον κύριο Οικονόμου και έκτο τον κύριο Στάθη. Οι πέντε πρώτοι αποτελούν τα τακτικά μέλη, ενώ οι κύριοι Στάθης και Γιώτης τα αναπληρωματικά.

<
Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ένωσης κύριος Γρηγόρης Οικονόμου, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση και της καταμέτρησης των ψήφων έκανε λόγο για την πλήρη νομιμότητα με την οποία έγιναν οι σημερινές εκλογές. Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα γίνει η συνεδρίαση που προβλέπεται από το καταστατικό για να εκλεγεί πρόεδρος και διοικητικό συμβούλιο.

Ο νικητής των σημερινών εκλογών κύριος Γιώργος Σκλάβαινας δεν θέλησε σε αυτή τη φάση να μιλήσει στην κάμερα του Aegina Portal, αλλά προτίμησε να αναφερθεί στην εκλογική του νίκη με μία γραπτή δήλωση η οποία αναφέρει τα ακόλουθα: "Ευχαριστώ τους φίλους μου επαγγελματίες της παραλίας της Αίγινας και δεσμεύομαι πως θα παραμείνω στο πλευρό τους όπως κάνω άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην Αίγινα. Η πρωτιά που μου έδωσαν στην σημερινή εκλογική αναμέτρηση, μου δίνει ιδιαίτερη χαρά διότι έρχεται σε μία εποχή που τον πρώτο λόγο είχαν οι συκοφάντες και οι λασπολόγοι. Σήμερα και για τα επόμενα δύο χρόνια τον πρώτο λόγο θα έχουν οι επαγγελματίες της παραλίας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png