Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αίγινας.


Στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας συγκεντρώθηκαν την Κυριακή το πρωί τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αίγινας για να πραγματοποιήσουν την Γενική τους Συνέλευση. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αίγινας που έχει καταστατικό ίδρυσης από το 1930 και προσμετρά σήμερα 380 ενεργά μέλη προχώρησε σε αυτή τη Γενική Συνέλευση για τη συζήτηση θεμάτων, που αφορούν ανάμεσα σε άλλα, διοικητικά και οικονομικά ζητήματα του Συλλόγου, την εικόνα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Αίγινα στο φυσικό χώρο δράσης ενός κυνηγού, με κυρίαρχο σημείο την ισορροπία ανάμεσα στη Φύση και τα θηράματα.

Η επισήμανση των προβλημάτων από την έλλειψη αυτής της διατήρησης της ισορροπίας, λόγω των δραματικών αλλαγών που έχουν επέλθει τα τελευταία χρόνια στην πανίδα και τη χλωρίδα του νησιού, ως αποτέλεσμα της αστικοποίησης του, έδειξε να απασχολεί με πολύ έντονο τρόπο τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αίγινας. Τη συζήτηση άνοιξε και συντόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Παναγιώτης Μαρίνης, ενώ τα περισσότερα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την μείωση του αριθμού των θηραμάτων, τα προβλήματα που προέρχονται από την μεγάλη αύξηση του πληθυσμού των "επιβλαβών" αλεπούδων, ενώ ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης περιστράφηκε γύρω από τις απελευθερώσεις για τον εμπλουτισμό του τοπικού πληθυσμού. Τα μέλη ζήτησαν συνολική ενεργοποίηση για την αντιμετώπιση των κρίσιμων ζητημάτων και συνεργασία με άλλους φορείς όπως το Δασαρχείο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png