Εις μνήμην του Κυριάκου Συκιώτη.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένας καταξιωμένος άνθρωπος της μουσικής και κεφάλαιο για τα πολιτιστικά πράγματα του τόπου μας, έφυγε από κοντά μας απρόσμενα αφήνοντας ένα δυσεκπλήρωτο κενό πίσω του και θλίψη σε όλους όσους των αγάπησαν για το έργο του και την προσωπικότητα του. Ο Κυριάκος Συκιώτης υπήρξε για όλους εμάς κάτι πάραπάνω από δάσκαλος, ήταν ένα παράδειγμα προς μίμηση και μια πηγή έμπνευσης. Μετά τις τραγικές στιγμές της απώλειας του, τα μέλη της "πρώην δημοτικής χορωδίας της Αίγινας" αποφάσισαν ώς πράξη αγάπης και τιμής προς το πρόσωπο του να καταθέσουν στο Νοσοκομείο της Αίγινας "Άγιος Διονύσιος" το ποσό των 625 ευρώ.

Ο Κυριάκος Συκιώτης ήταν διεθνώς αναγνωρισμένος πιανίστας, σολίστ, ακομπανιατέρ και μουσικός υποβολέας της Λυρικής Σκηνής. Ένας άνθρωπος της τέχνης που λειτούργησε ώς πρότυπο ζωής για όλους εμάς.

Επισυνάπτουμε τη σχετική απόδειξη.

Για τα μέλη της πρώην δημοτικής χορωδίας Αίγινας.
Ειρήνη Κουνάδη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png