Ανοιχτή πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αίγινας.

Η επόμενη εβδομάδα για τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αίγινας, θα είναι η πρώτη στο νέο τους σχολείο. Οι μαθητές θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους μέσα από τις καινούργιες αίθουσες του κτιριακού συγκροτήματος του ΕΠΑΛ. Η μεταφορά όλων όσων είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του Γυμνασίου έχει γίνει. Μένει όμως μία ακόμη λεπτομέρεια: η καθαριότητα του χώρου, το τελευταίο φινίρισμα δηλαδή πριν οι αίθουσες υποδεχθούν τους μαθητές. Καθώς οι μαθητές θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους από τη Δευτέρα στον καινούργιο χώρο, είναι αδύνατον μόνο η καθαρίστρια του σχολείου να μπορέσει να επιφορτιστεί όλο τον όγκο της εργασίας.

Εδώ ακριβώς για μία ακόμη φορά υπεισέρχεται η έννοια του εθελοντισμού και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αίγινας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους γονείς των μαθητών του σχολείου:

"Το Σάββατο το πρωί από τις 09:00 π.μ. - 14:00 μ.μ. θα μαζευτούμε στο χώρο του ΕΠΑΛ για να καθαρίσουμε τις αίθουσες διδασκαλίας των παιδιών μας. Η συνάντηση ισχύει την ίδια ώρα και την επόμενη ημέρα την Κυριακή. Επειδή όλοι έχουμε την απαίτηση να βρεθούν τα παιδιά μας σε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, ελάτε να βοηθήσουμε στον καθαρισμό του σχολείου. Ας είναι το πρώτο τους μάθημα μάθημα εθολοντισμού και ευθύνης για τη ζωή."

Είναι προφανές ότι οι γονείς πρέπει να δείξουν και εκείνοι με τη σειρά τους προθυμία στο κάλεσμα του Συλλόγου και να βοηθήσουν ώστε οι αίθουσες που θα υποδεχθούν τα παιδιά τους, εκτός από καινούργιες να είναι και απαστράπτουσες.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png