Ευρωγνώση Αίγινας. Δελτίο Τύπου για τις εξετάσεις.

Ευρωγνώση Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Χίλια συγχαρητήρια για την 100% επιτυχία των άξιων μαθητών μας στα επίπεδα Β1 και Β2 και ένα τεράστιο μπράβο στον μαθητή μας της 1ης Γυμνασίου στην κατάκτηση του C1!

Όσοι γονείς επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά με την νομιμότητα των πιστοποιητικών των παιδιών τους μπορούν να επικοινωνήσουν είτε με το γραφείο της Ευρωγνώσης Αίγινας (2297300542) πρωινές ώρες είτε με την ΕλληνοΑμερικανική Ένωση στο 2111036800.

Παραθέτουμε απόσπασμα και σύνδεσμο που αφορά στην νομιμότητα των πιστοποιητικών της Αγγλικής γλώσσας όπως αυτά ορίζονται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR).

Οι εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Michigan
ECCE
Η Εξέταση για το Πιστοποιητικό Επαρκούς Γνώσης της Αγγλικής (Examination for the Certificate of Competency in English Competency) είναι τυποποιημένη γλωσσική δοκιμασία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας που επίσημα αποδεικνύει τη γνώση της Αγγλικής σε επίπεδο Β2, όπως αυτό ορίζεται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR). Η εξέταση αξιολογεί τη γλωσσική ικανότητα στην παραγωγή και κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου στην Αγγλική.
ECPE
Η Εξέταση για το Πιστοποιητικό Άριστης Γνώσης της Αγγλικής (Examination for the Certificate of Proficiency in English) είναι τυποποιημένη γλωσσική δοκιμασία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας που επίσημα αποδεικνύει τη γνώση της Αγγλικής σε επίπεδο Γ2, όπως αυτό ορίζεται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR). Η εξέταση αξιολογεί γλωσσικά, κειμενικά, κοινωνιογλωσσικά και πραγματολογικά στοιχεία της Αγγλικής.
Michigan English Test (MET)
Το Michigan English Test (MET) αποτελεί επίσημη πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής σε επίπεδα Α2-Γ1, όπως αυτά ορίζονται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR). Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να αξιολογήσουν το επίπεδο γνώσης τους στην Αγγλική όπως χρησιμοποιείται σε κοινωνικά, εκπαιδευτικά και εργασιακά περιβάλλοντα.
Σύνδεσμος : http://www.hau.gr/?i=examinations.el.university-of-michigan-examinations


Εκ της Διευθύνσεως
ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΑΣ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png