Ανακοίνωση Επιτροπής Κατοίκων για την έλλειψη λεωφορείου στις Πόρτες.

Την Κυριακή 1η Ιούλη στις Πόρτες της Αίγινας, κάτοικοι από την περιοχή, αλλά και από το Ανιτσαίο συγκεντρωθήκαμε για να συζητήσουμε για το γεγονός ότι η περιοχή μας είναι αποκομμένη εδώ και 5 μήνες λόγω βλάβης στο λεωφορείο. Οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των καθημερινών τους αναγκών, καθώς αδυνατούν να φύγουν από τα χωριά τους για διάφορες δουλειές (ψώνια, γιατρούς κτλ), ενώ όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα αναγκάζονται να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη μετακίνησή τους. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και κλιμάκιο της Κ.Ο. Αίγινας του ΚΚΕ όπου εξέφρασε την συμπαράστασή του.

Στην συγκέντρωση αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για δημόσια συγκοινωνία για όλα τα χωριά της Αίγινας. Δεν πάει άλλο, η υπομονή μας τελείωσε. Καλούμε όλο τον λαό της Αίγινας σε  συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 11 Ιούλη και ώρα 10 π.μ. απέναντι από την εκκλησία της Παναγίτσας στην Αίγινα. Θα συνεχίσουμε με πορεία προς το δημαρχείο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png