3ο Θερινό Σχολείο της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας στην Αίγινα.

Δελτίο Τύπου.
Το Σχολείο διοργανώνεται από την Ελληνική Φλεβολογική Εταιρεία και θα πραγματοποιηθεί στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο ΔΑΝΑΗ, στην Αίγινα.
 
Στο χώρο της Φλεβολογίας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο (UEMS) έχουν ξεκινήσει σημαντικές διεργασίες για να τεθούν νέες προδιαγραφές στην αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων από τις διάφορες ιατρικές ειδικότητες. Η Ελληνική Φλεβολογική Εταιρεία έχει ενεργό συμμετοχή στις εξελίξεις αυτές και έχει σαν στόχο να συνδράμει στην επιμόρφωση και εκπαίδευση των Ελλήνων Ιατρών, τόσο στη διοργάνωση όσο και στην αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων.

Καταξιωμένοι Έλληνες και Ευρωπαίοι συνάδελφοι με σημαντική εμπειρία στις φλεβικές παθήσεις, θα παρουσιάσουν τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα πάνω στην χρόνια φλεβική νόσο και στην αντιμετώπιση αυτής και των επιπλοκών της, τις νέες τεχνικές στην αντιμετώπιση των κιρσών (ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι), τις εξελίξεις στην θεραπεία της φλεβικής θρόμβωσης, και θα δώσουν την ευκαιρία με την πρακτική εξάσκηση, στους εκπαιδευόμενους, να βελτιώσουν τις διαγνωστικές και θεραπευτικές τους ικανότητες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png