Η Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Γεωργία Γεννιά στη 10η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.
Αρωγός στην προσπάθεια ολοκλήρωσης σημαντικών έργων υποδομής για την Αίγινα, δήλωσε η Γ. Γεννιά, με την ευκαιρία της 10ης γιορτής φιστικιού.

"Aξέχαστη θα μείνει, γευστικά και καλλιτεχνικά, η 10η γιορτή του φιστικιού, που ανέδειξε, για ακόμη μία φορά, τα ντόπια προϊόντα και έγινε πόλος έλξης πολλών τουριστών στην Αίγινα", δήλωσε η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, Γεωργία Γεννιά, που επισκέφθηκε το νησί, με την ευκαιρία των τριήμερων εκδηλώσεων για το φιστίκι, που πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 13 έως και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Η κ. Γεννιά συνεχάρη για την προσφορά τους, όλους όσοι στήριξαν τη διοργάνωση, και πρόσφεραν τη χαρά σε ντόπιους και επισκέπτες, μιας όμορφης γιορτής, όπου η Αίγινα ανέδειξε και πάλι την ιστορία της, την απαράμιλλη ομορφιά της και, πάνω από όλα, τους θησαυρούς της, που είναι το φιστίκι, ο πολιτισμός και ο τουρισμός της.

«Η Αίγινα έχει πολλούς τρόπους για να στηρίξει τον τουρισμό της σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και εναπόκειται στις πρωτοβουλίες της δημοτικής Αρχής και στη στήριξη της Πολιτείας για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», είπε η κ. Γεννιά.

«Για αυτό, να μην ξεχνάμε ότι το νησί πρέπει να ολοκληρώσει σημαντικά έργα υποδομής, που θα τονώσουν τον τουρισμό και τη ζωή των κατοίκων του και σε αυτήν την προσπάθεια ήμουν και θα παραμείνω αρωγός», κατέληξε η βουλευτής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png