Δελτίο Τύπου του εκπροσώπου του ΕΚΠΑΖ.

Δελτίο Τύπου.
Δημοσιεύθηκε χθες σε πολλά δημοσιογραφικά έντυπα και sites η είδηση περί της απόφασης του αρμόδιου Υπουργού για ανάκληση της λειτουργίας του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Αγρίων Ζώων. Υπό την ιδιότητά μου ως νομίμου εκπροσώπου του Κέντρου επιθυμώ να διευκρινίσω τα εξής:
1.Η διαχείριση του Κέντρου αφαιρέθηκε παράνομα, όπως έκρινε η Δικαιοσύνη, από μία ομάδα ανθρώπων το έτος 2013 μέχρι τον Απρίλιο του έτους 2018. Η ομάδα αυτή, απλώς πήρε από το ΕΚΠΑΖ και δεν έδωσε τίποτα. Εισπράχθηκαν πολλά χρηματικά ποσά από τους ανθρώπους αυτούς, ενώ το Κέντρο αφέθηκε στη μοίρα του, βρώμικο, τρισάθλιο και χωρίς ακόμα και ηλεκτρικό ρεύμα.
2. Από το μήνα Απρίλιο του έτους 2018, όταν και επανήλθε ο υπογράφων στη διαχείριση (μετά από δικαστική δικαίωση), αφενός καταγγέλθηκε η τραγική κατάσταση του Κέντρου στους αρμόδιους φορείς και αφετέρου έγινε και γίνεται τιτάνια προσπάθεια να επανέλθουν οι χώροι σε στοιχειωδώς ανεκτά επίπεδα για τη διαβίωση των ζώων.
3.Θέλουμε όσο πιο κατηγορηματικά να δηλώσουμε ότι η ανάκληση της λειτουργίας του ΕΚΠΑΖ είναι αποτέλεσμα της διαχείρισης μίας ομάδος ανθρώπων τα έτη 2013 -Απρίλιος 2018 με πρωτεργάτη έναν άνθρωπο που υπήρξε δυστυχώς ιδρυτικό του μέλος.
Από την πλευρά μας λυπούμαστε βαθιά για την τροπή που πήραν σήμερα τα πράγματα. Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό των ζώων με μόνη οικονομική υποστήριξη την προσωπική μας εργασία και χωρίς βοήθεια από πουθενά.
Θα επανέλθουμε με νεότερο δελτίο τύπου για να ενημερώσουμε για την εξέλιξη των πραγμάτων.
Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος του ΕΚΠΑΖ
Παύλος Μπήτρος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png