Η Διοικούσα Επιτροπή Κέντρου Υγείας Αίγινας, σχετικά με την παροχή βοήθειας σε άστεγους συμπολίτες μας.

Διοικούσα Επιτροπή Κέντρου Υγείας Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Σχετικά με την αρμοδιότητα και ευθύνη του ΚΥ ΑΙΓΙΝΑΣ για παροχή βοήθειας σε άστεγους συμπολίτες μας,τις δύσκολες αυτές ημέρες του χειμώνα,σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα.

-Υπάρχει σχετική απόφαση της Περ. Αττικής που ορίζει ως χώρους υποδοχής σε τέτοιες ακραίες καιρικές συνθήκες,το ΚΥ, το Δημαρχείο Αίγινας και το κτήριο συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου στην Αγ.Παρασκευή.

-Η ευθύνη του ΚΥ για παροχή περίθαλψης υγειονομική,είναι αναμφισβήτητη, έχει γίνει και σε αυτή την κατηγορία των συμπολιτών μας,ακόμα και σήμερα 11/1.Η στέγαση όμως και η σίτιση ,είναι ζητήματα που δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε.Η αίθουσα συνεδριάσεων που προτείνεται, είναι αίθουσα υποδοχής ασθενών,αίθουσα παρουσίας των εργαζόμενων που δουλεύουν το βράδυ, οδηγοί και νοσοκόμες. Επίσης δεν υπάρχει δυνατότητα 24ωρης θέρμανσης.

-Με αντίστοιχη εμπειρία από άλλα μέρη της Ελλάδας,την αντίστοιχη ευθύνη αναλαμβάνουν οι κατά τόπους Δήμοι. Επίσης το Λεούσιο Ιδρυμα στην Αίγινα ,ως και εκ του καταστατικού του αλλά και της πρόσφατης ανακοίνωσης της Περιφερειάρχου Αττικής για ενίσχυση 3 εκατ.,θα πρέπει να διαδραματίσει σημαντικότερο ρόλο.

-Ο βασικός μας ρόλος είναι η παροχή,κατά το δυνατόν καλύτερης ,πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους συμπολίτες μας.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Αίγινας.
Ο πρόεδρος της επιτροπής,
Κώστας Αδάμ
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png