Μία επιτυχημένη εκδήλωση με ψάρεμα και καθαρισμό παραλίας από τον Ν.Ο.Π.



Ν.Ο.Π. Δελτίο Τύπου.
Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Πόρτες την Κυριακή 14/04/2019 και ώρα 16:00μ.μ στην Περιοχή (PLANACO) στην Καβουρόπετρα πραγματοποίησε την πρώτη του ψαρευτική συνάντηση με επιτυχία. Παρά τις αντίξοες συνθήκες  του άστατου καιρού και την απειλή της βροχής (κάτι που ίσως έκανε κάποια μελή να μην μπορούν να παραβρεθούν) η προσέλευση ήταν αρκετή ώστε να γίνει  ο εθελοντικός καθαρισμός της ακτής από τα μελή μας και φίλους του συλλόγου. Μαζευτήκαν περίπου 15 μεγάλες σακούλες από απορρίμματα μη φιλικά προς το περιβάλλον όπως (μπουκάλια, σακούλες, πλαστικοί σωλήνες-πλέγματα  και αμέτρητα  καπάκια πλαστικά ). Ο σύλλογος μας θα συνεχίσει αυτές τις δραστηριότητες και ευελπιστούμε να προσθέσουμε και εμείς ένα λιθαράκι στον καθαρισμό του όμορφου νησιού μας !!!
Στην συνέχεια ψαρέψαμε όλοι μαζί με σκοπό την καλή παρέα μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας δίπλα στην μεγάλη μας αγάπη την θάλασσα . Η βράδια κύλισε με ένα μικρό κέρασμα σε όλα τα μελή και φίλους του συλλόγου με συζητήσεις και πολλά πειράγματα γύρω από την φωτιά για το αγαπημένο μας χόμπι !!
Ευχαριστούμε θερμά τον Λιμενάρχη Αίγινας κυρ. Φραγκούλη Αργύριο που μας τίμησε με την παρουσία του στον χώρο της συνάντησης .
Ευχαριστούμε παρά πολύ και τους χορηγούς μας (SUPER MARKET ΚΡΗΤΙΚΟΣ) και (SPIRIDAKIS BROS S.A.) για την αμέριστη συμπαράσταση σε πρόσφορα προϊόντων (νερά, χυμούς, σνακ) για την διεξαγωγή της συνάντησης .
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου που παραβρέθηκαν στην συνάντηση  και στα νέα μέλη που προστεθήκαν στο δυναμικό μας με σκοπό να συνεχίσουμε πιο δυναμικά αυτές τις όμορφες εκδηλώσεις !!!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png