Δελτίο Τύπου της "Λαϊκής Συσπείρωσης Αίγινας" για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με θέμα την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αγίας Μαρίνας.

"Λαϊκής Συσπείρωσης Αίγινας". Δελτίο Τύπου.
Με αφορμή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου 2019 στο δημαρχιακό κτίριο με θέμα την μείωση των δρομολογίων των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών από και προς την Αγία Μαρίνα, παρουσία του δημάρχου του αντιπεριφερειάρχη, συνυποψήφιων στις δημοτικές εκλογές και εκπροσώπων των ιδιοκτητών ξενοδοχείων, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Συμφωνούμε κατ’ αρχήν με την τακτική ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αγίας Μαρίνας αλλά και της Σουβάλας και -μάλιστα- διεκδικούμε αυτή να γίνει με σύγχρονα και ασφαλή πλοία και φτηνά εισιτήρια για το λαό. Η τακτική σύνδεση πρέπει να αφορά όλο το χρόνο και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες όπου αυξάνονται οι τουριστικές ροές στο νησί, διότι γνώμονας για μας είναι να εξυπηρετηθεί ο λαός του νησιού και όχι οι εφοπλιστές, που διαμορφώνουν κατά το δοκούν τα δρομολόγιά τους ανάλογα με την επιβατική κίνηση, ενώ απολαμβάνουν προκλητικών φορολογικών προνομίων και απαλλαγών.
Η εκάστοτε κυβέρνηση δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργατών,  των βιοτεχνών, των μικρών  εμπόρων, όντας από τη φύσης της υπερασπιστής των συμφερόντων των μεγάλων επιχειρήσεων. Αυτό φάνηκε άλλωστε, όταν παρουσιάζει ως «παροχή» τις 120 δόσεις, ώστε να εξασφαλίσει ότι θα πάρει όλα τα χρωστούμενα από τους επαγγελματίες που στενάζουν από τη φορολεηλασία, την ίδια στιγμή που με τροπολογία της -που την ψήφισε μαζί με τη ΝΔ- χάρισε 20 εκ. ευρώ χρέη στους φαρμακοβιομήχανους.
Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε σύμμαχοι σε κάθε αγώνα των κάτοικων της Αίγινας για ασφαλή, συχνή και δημόσια δωρεάν συγκοινωνία, ακτοπλοϊκή και οδική,  που θα λειτουργεί προς όφελος του λαού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png