Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Π. Παναιγιναϊκός.

Α.Ο.Π. Παναιγιναϊκός. Δελτίο Τύπου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναιγινιακού ευχαριστεί τα πενήντα δύο ( 52 ) μέλη της ομάδας που προσήλθαν τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 στη Γενική Συνέλευση του Παναιγινιακού για τον αγωνιστικό, διοικητικό και οικονομικό απολογισμό που έκανε ο απερχόμενος Πρόεδρος Φίλιππος Τζίτζης για την χρονιά που πέρασε 2018-2019.

Το διοικητικό συμβούλιο του Παναιγινιακού ευχαριστεί ιδιαιτέρως  για την βοήθειά τους στην ομάδα του παιδικού και του αντρικού τους  παρακάτω :  την Κοινοπραξία Πλοίων του Σαρωνικού, την ΚΑΕ- ΑΕΚ  για τη χορηγία σε ρούχα (προπονητικά ) , τον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα τον βοηθό προπονητή κο Μιχάλη Καλαβρό για την βοήθεια στο 3 on 3 του Αυγούστου 2019, την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, τις καφετέριες ΝΗΣΟΣ και ΡΕΜΒΗ, τον κο Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου και το κατάστημα Ντελούκας.

Ευχαριστεί τον προπονητή Γιώργο Γκίκα που χωρίς μισθό βοήθησε το αντρικό τμήμα την φετινή σεζόν  . Ευχαριστεί το Νίκο Μαρίνο για τη μεγάλη βοήθειά του στο παιδικό τμήμα. Το αντρικό τμήμα κατέλαβε τελικά την έκτη θέση στο πρωτάθλημα του ΕΣΚΑΝΑ παίζοντας όλους τους εντός έδρας αγώνες στο κλειστό γήπεδο του Περάματος αντί για την φυσική του έδρα στην Αίγινα.

Για αυτό το λόγο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το δήμαρχο Περάματος κο Λαγουδάκη και την αντιδήμαρχο κα Καζάκου .Τέλος, ευχαριστούμε και το AIGINA PORTAL που είναι κοντά σε όλους τους αγώνες του Παναιγινιακού.

Το παιδικό τμήμα μας κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον 4 όμιλο στην α φάση στη Γ Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ. Η είσοδος στη δεύτερη φάση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ ήταν μια μεγάλη επιτυχία για τους Αθλητές και για  το σύλλογό μας. Η χρονιά 2019-2020 ο Παναιγινιακός θα έχει τρία τμήματα σε λειτουργία , εφηβικό - παιδικό - και προμίνι .Στις εκλογές στις 26-08-2019 εκλέχθηκε το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο:

1) ΤΖΙΤΖΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ -Πρόεδρος
2) ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-Αντιπρόεδρος Α΄
3) ΔΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  – Αντιπρόεδρος Β΄
4) ΣΙΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ – Γραμματέας
5) ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(Πέγκυ)-Υπεύθυνη Παιδικού
6) ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ –Υπεύθυνη Προμίνι
7) ΓΡΥΠΑΙΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ –Υπεύθυνος Εφηβικού
8) ΛΟΥΒΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
9) ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΑΚΗΣ
10) ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
11) ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Εκλέγονται οι εννέα πρώτοι.

Πρώτη προτεραιότητα του καινούργιου ΔΣ είναι η καλύτερη οργάνωση της ομάδας για τη νέα χρονιά 2019-2020 και η  αναζήτηση προπονητή  του Παναιγινιακού εντός ή εκτός Αίγινας που θα διευκολύνει αγωνιστικά την ομάδα μας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png