Η "Ανεξάρτητη Αίγινα" για την ορκωμοσία των δημοτικών και των κοινοτικών συμβούλων.

Δελτίο Τύπου.
Στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31/8, η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά καθώς και των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του νησιού.
Η καθιερωμένη τελετή έλαβε χώρα σε κλίμα εορταστικό με διάχυτη την καλή διάθεση όλων για προσφορά και με σαφή πρόθεση για συνεργασία και πολιτικό πολιτισμό, όπου αυτό είναι εφικτό.
Οι πολίτες της Αίγινας που προσήλθαν να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία ήταν πολλοί και πραγματικά ο συγκεκριμένος φιλόξενος χώρος αποδείχθηκε τελικά μικρός για την εν λόγω διαδικασία.
Η Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα σύμφωνα με την επίσημη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά έχει εκπροσώπηση στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αίγινας με τους κ.κ. Αλεξίου Νικόλαο και Σαίνη Κωνσταντίνο.
Ως εκ τούτου στην τελετή ορκωμοσίας παρέστη και ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο ο Νίκος Ευστ. Αλεξίου ενώ ο Κωνσταντίνος Σαίνης (λόγω ανυπέρβλητου λόγου απουσίας) θα ορκιστεί τις επόμενες ημέρες ενώπιον του Δημάρχου Αίγινας.
Ο επικεφαλής της παράταξης και κοινοτικός σύμβουλος Αίγινας Νίκος Αλεξίου είχε την ευκαιρία με το πέρας της τελετής να συνομιλήσει με το σύνολο των μελών του κοινοτικού συμβουλίου και να ευχηθεί στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο κ. Παναγιώτη Κασιμάκη καλή θητεία και συνεργασία.
Επίσης ο κ. Αλεξίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, με τον οποίο μέσα σε ειλικρινές και εγκάρδιο κλίμα αντάλλαξαν ευχές και υπήρξε σαφής πρόθεση των δυο πλευρών για συνεργασία στα μεγάλα θέματα του νησιού.
Για την Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα δεν υπάρχουν “δικοί μας” και “δικοί σας”. Δεν μας χωρίζει τίποτα με κανέναν από τους συναδέλφους με τους οποίους δώσαμε μαζί όρκο να τηρούμε το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Αντίθετα μας ενώνει η αντιμετώπιση των προβλημάτων της Αίγινας μας και το κοινό καλό.
Θα σταθούμε λοιπόν αρωγοί σε κάθε σωστή τοποθέτηση της πλειοψηφίας ενώ θα ασκήσουμε τα πλήρη δικαιώματα της μείζονος αντιπολίτευσης, σε όποια θέματα διαφωνούμε.
Για εμάς κόκκινη γραμμή αποτελούν τα θέματα ηθικής τάξης ενώ θα εργαστούμε με γνώμονα το συμφέρον του συνόλου των πολιτών του νησιού τηρώντας τις δεσμεύσεις των δέκα σημείων του προγράμματος μας.
Να είναι λοιπόν βέβαιοι οι 897 Αιγινήτισσες και Αιγινήτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις τελευταίες Αυτοδιοικητικές εκλογές πως θα τους εκπροσωπήσουμε επάξια και θα ζητήσουμε να αξιολογήσουν μαζί με τους υπόλοιπους συμπολίτες την παρουσία και προσφορά μας, στην εκλογική διαδικασία του 2023.


Εκ μέρους της Σύγχρονης Ανεξάρτητης Αίγινας
Ο επικεφαλής Νίκος Ευστ. Αλεξίου, Κοινοτικός Σύμβουλος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png