Πρωτόκολλο συνεργασίας του ΕΠΑΛ AΙΓΙΝΑΣ, με αντίστοιχο επαγγελματικό λύκειο της Γαλλίας


ΕΠΑΛ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Τη Δευτέρα 18/11/2019  το  ΕΠΑΛ Αίγινας, υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας, με αντίστοιχο επαγγελματικό λύκειο της Γαλλίας (Lycee Guillaume Tirel Paris).

Η  υπογραφής συνεργασίας, έγινε στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31, Αθήνα), από τους Διευθυντές των δυο λυκείων, στα πλαίσια της τελετής υπογραφής της ανανέωσης της Ελληνο - Γαλλικής σύμβασης συνεργασίας, μεταξύ της Περιφερειακής  Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής και της Ακαδημίας των Παρισίων (Academie de Paris).

Στη τελετή παραβρεθήκαν: Η υφυπουργός παιδείας κ. Ζαχαράκη Σοφία, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής, Κόσυβας Γεώργιος, ο πρέσβης της Γαλλίας στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας των Παρισίων  και άλλοι θεσμικοί παράγοντες.

Η συνεργασία των δυο σχολείων, άφορα την ανταλλαγή ιδεών,  καλών πρακτικών, αμοιβαίων επισκέψεων κ.λπ. , στους τομείς του πολιτισμού, της γλώσσας, του τουρισμού, της προβολής τοπικών προϊόντων, υπηρεσιών κ.λπ. Από τη συνεργασία αυτή προσδοκούμε ότι θα υπάρξουν οφέλη τόσο εκπαιδευτικά, όσο και για την Αίγινα γενικότερα.

Την Τρίτη 19/11/2019, η εκπρόσωπος του Γαλλικού Λυκείου, επισκέφτηκε το ΕΠΑΛ Αίγινας και είχε την πρώτη της γνωριμία, με τους καθηγητές του ΕΠΑΛ Αίγινας και  ενημερώθηκε για τις υποδομές του σχολείου. Επίσης έγινε επίσκεψη στο Δημαρχείο της Αίγινας και συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Ζορμπά Ιωάννη.
Ο Δ/ντής του ΕΠΑΛ Αίγινας,  Αγγελόπουλος Αναστάσιος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png