Σύσκεψη του βουλευτή Κώστα Κατσαφάδου, με τον δήμαρχο Αίγινας Γιάννη Ζορμπά.

Κώστας Κατσαφάδος. Δελτίο Τύπου.
Ο Βουλευτής Α Πειραιώς και Nήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος, με τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Ιωάννη Ζορμπά, αντιδημάρχους του νησιού αλλά και τον Πρόεδρο της Μονάδας Οργάνωσης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων κ. Γιώργο Παπαδημητρίου, πραγματοποίησαν σύσκεψη εργασίας στο νησί.
 
Σκοπός της συνάντησης ήταν να επικαιροποιηθούν οι προτάσεις και οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής σε ότι αφορά τα μεγάλα έργα που πρέπει να γίνουν στο νησί, ώστε να αναληφθούν άμεσα κυβερνητικές και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες.
 
Όπως τόνισε σε δήλωσή του ο βουλευτής κ. Κατσαφάδος: "Στόχος της κυβέρνησης της ΝΔ είναι να τρέξει έργα που για χρόνια καθυστερούσαν. Για αυτό απαιτείται πρώτα από όλα συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες. Εκείνες έχουν τον πρώτο λόγο, ώστε να δοθούν άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Στο πλαίσιο αυτό συναντηθήκαμε με τη δημοτική αρχή και τον επικεφαλής της ΜΟΔ ώστε από κοινού να καταρτίσουμε τις προτεραιότητες για τα μεγάλα έργα που πρέπει να γίνουν. Χαίρομαι γιατί όλοι είμαστε στην ίδια κατεύθυνση για το καλό του νησιού και των χιλιάδων επισκεπτών του".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png