Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών "Sial China 2020".

Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Δελτίο Τύπου.
Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών "Sial China 2020" που θα πραγματοποιηθεί  από 13–15 Μαΐου 2020 στη Σανγκάη της Κίνας.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Αττικής με εξαγωγικό προσανατολισμό καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την 23η Δεκεμβρίου 2019 με αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020 (Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης).
Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από:
1. παραστατικά που αποδεικνύουν ότι η επιχείρηση είτε παράγει είτε τυποποιεί -μεταποιεί  το προϊόν της εντός της Αττικής (π.χ άδεια λειτουργίας σε ισχύ, τιμολόγια ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο συνάγεται ότι η παραγωγή ή η μεταποίηση ή τυποποίηση γίνεται στην Αττική).
2. την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη από τον εκπρόσωπο, σφραγισμένη με την σφραγίδα της επιχείρησης και θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.
Στην αρχική σελίδα του site της Περιφέρειας Αττικής έχει αναρτηθεί η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (αίτηση υποψήφιου εκθέτη και υπεύθυνη δήλωση).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png