Με την αντιπεριφερειάρχη Νήσων Β. Μπόγρη, συναντήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ Σ. Σπυρίδων.


Δελτίο Τύπου.
Με την αντιπεριφερειάρχη Νήσων Αττικής, Β. Μπόγρη, συναντήθηκε ο ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ, Σ. Σπυρίδων Σημαντική και εποικοδομητική συνάντηση είχε την Τρίτη (21/1) ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ( ΕΕΤΑΑ) κ. Σπύρος Σπυρίδων και η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής κ. Βασιλική Μπόγρη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με τις αρμοδιότητες της ΕΕΤΑΑ και αφορούν την Νησιωτική γεωγραφική Ενότητα της Αττικής.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον νέο ρόλο της ΕΕΤΑΑ σε σχέση με την διευκόλυνση της υλοποίησής τους στους νησιωτικούς Δήμους που πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών. Ο κ. Σπυρίδων δήλωσε ότι η πρόθεση του υπουργού κ. Θεοδωρικάκου είναι πολύ σύντομα να νομοθετηθεί η δυνατότητα διεύρυνσης των αρμοδιοτήτων της ΕΕΤΑΑ με στόχο την αρωγή των Δήμων, ιδιαίτερα των νησιωτικών και των ορεινών, προκειμένου να υλοποιηθούν τα έργα του αναπτυξιακού προγράμματός τους που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα Φιλόδημος και δεν χρηματοδοτήθηκαν ή θα ενταχθούν στο νέο 4-ετές αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα χρηματοδοτηθεί από πόρους που θα διασφαλίσει πλήρως το Υπουργείο Εσωτερικών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png