Το "The Brilliant School" της κ. Σταυρούλας Σώρρου και το "Πρότυπο" της κ. Σοφίας Ζαραβέλα στην "Κιβωτό του Κόσμου".

Δελτίο Τύπου.
Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών The Brilliant School (Σταυρούλα Σώρρου) και Πρότυπο ( Σοφία Ζαραβέλα) ευχαριστούν πολύ όλους όσους προσέφεραν τρόφιμα για την Κιβωτό του Κόσμου. Η προσφορά τόσο πολλών συμπολιτών μας όσο και συλλόγων και φορέων όπως ο Σύλλογος Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κυψέλης και η Ιερά Μονή Αγίου Χριστόφορου- τους οποίους ευχαριστούμε θερμά- ήταν συγκινητική.

Ευχαριστούμε επίσης τον κο Σωτήρη, οδηγό πούλμαν, για την διευκόλυνση που μας έκανε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, όταν πραγματοποιήσαμε την αποστολή των πραγμάτων που είχαμε συγκεντρώσει κατά την περίοδο μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 15 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα μεταφέραμε 60 περίπου κούτες με τα τρόφιμα που μας είχαν ζητηθεί. Ευχαριστούμε πολύ και τους μαθητές μας που συνόδευσαν την αποστολή και είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους χώρους και να ενημερωθούν για το έργο της Κιβωτού του Κόσμου.

Οι ανάγκες της Κιβωτού είναι τεράστιες. Η τραπεζαρία για παράδειγμα η οποία είναι χωρητικότητας 150 ατόμων, στρώνεται 3 φορές μόνο για το μεσημεριανό- τα παιδιά τρώνε σε τρεις βάρδιες. Και την ημέρα που πήγαμε μας ομολόγησαν ότι χρειάζονται χρήματα για πετρέλαιο όχι μόνο για την Αθήνα, αλλά και για τις άλλες δομές τους, τις πιο μακρινές.

Όμως είδαμε, ίδίοις όμμασι, ότι κάποιοι αγαπούν αυτά τα παιδιά και τα φροντίζουν σαν παιδιά τους, όχι μόνο μέσα στα Χριστούγεννα, αλλά καθημερινά και για πολλά χρόνια. Γι αυτό το λόγο δεσμευτήκαμε να συνεχίσουμε να βοηθάμε την Κιβωτό.Για περισσότερες πληροφορίες για την Κιβωτό του Κόσμου και τους τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς στην ιστοσελίδα τους: https://www.kivotostoukosmou.org/el/




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png