Καταβάλλονται από σήμερα τα καθυστερούμενα επιδόματα ανεργίας του ΟΑΕΔ, μετά από παρέμβαση της κ. Βάσως Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη.

Κοινότητα Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Κατόπιν παρεμβάσεως του Δημάρχου κ. Ιωάννη Ζορμπά στο αρμόδιο τμήμα του ΟΑΕΔ και επιστολής μου ως Πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας προς την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη στις 24/01/2020 σχετικά με τις καθυστερούμενες καταβολές των επιδομάτων ανεργίας ΟΑΕΔ, θα ήθελα να ενημερώσουμε τους πολίτες, ότι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την ίδια και επιστολής που λάβαμε, μας διαβεβαίωσε ότι όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες (4.330 εγγεγραμμένων στα αρχεία του ΟΑΕΔ ανέργων του Νησιού μας) θα καλυφθούν σήμερα Παρασκευή 31/01/2020 έως και την επόμενη Παρασκευή στις 07/02/2020.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη για την άμεση αντιμετώπιση του μείζονος αυτού προβλήματος. Εκτιμούμε δεόντως την άμεση παρέμβασή της και κίνηση των απαραίτητων διαδικασιών καθώς και την αμέριστη βοήθειά της στην επίλυση των προβλημάτων τόσο του Νησιού μας όσο και των Πολιτών μας.

Είναι ευκαιρία να τονίσω για μια ακόμη φορά, ότι ως Κοινότητα προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο αυτού του τόπου και είμαστε κοντά στους πολίτες σε αμέριστη πάντα συνεργασία με τον Δήμο, την Περιφέρεια και τους φορείς του νησιού μας.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας
Κασιμάκης Παναγιώτης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png