Κοινότητας Αίγινας. Ενημέρωση για τον παιδίατρο του Κέντρου Υγείας.

Κοινότητα Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Νέα εξέλιξη για τις παροχές υπηρεσιών στο τομέα της δημόσιας υγείας για τους κατοίκους της νήσου Αίγινας, ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης μετά από αλλεπάλληλες ενέργειες  και σε συνεργασία με τον Δήμο και  την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ένα από τα μείζονα θέματα που ταλανίζει το νησί μας τους τελευταίους μήνες, είναι η έλλειψη Παιδιάτρου για τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Αίγινας. Η τοποθέτηση Παιδιάτρου, θα αποτελέσει σημαντική εξέλιξη, ανακουφίζοντας την ευρύτερη περιοχή με την κάλυψη των αντίστοιχων αναγκών.

Μετά από επανειλημμένες ενέργειες και αιτήσεις  για την άμεση επίλυση, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έχουμε θετική εξέλιξη στο παρόν ζήτημα. Κατόπιν, της μέχρι τώρα συνεργασίας με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη και τις άμεσες και ουσιαστικές της ενέργειες, για άλλη μία φορά,  μας ενημέρωσε ότι σε συνέχεια της επικοινωνίας της  με το Διοικητή της 2 ΥΠΕ Πειραιά και Νήσων Αιγαίου επίκειται πρόσληψη επικουρικού Παιδιάτρου στο ΚΥ Αγ. Σοφίας (Πειραιάς), ο οποίος θα έχει την υποχρέωση μία φορά την εβδομάδα να καλύπτει τις ανάγκες του ΚΥ Αίγινας παράλληλα, με την ήδη κάλυψη ανά δεκαπενθήμερο, από Παιδίατρο του  Νοσοκομείου "Τζάννειο", κίνηση  όπου θα συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών του Νησιού μας.

Για άλλη μία φορά η  προσπάθεια και συνεργασία του Δήμου Αίγινας με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, απέδωσαν. Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ και συνεχίζονται οι ενέργειες για  μόνιμες λύσεις στα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας του Νησιού μας, καθώς και την στελέχωση περισσότερων ειδικοτήτων του ΚΥ Αίγινας. Δηλώνουμε και έμπρακτα, για άλλη μια φορά,  τις συνεχείς μας προσπάθειες για την  επίλυση των καθημερινών και επιτακτικών αναγκών των πολιτών μας.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png