Ευχαριστήριο από το Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.
Το Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αίγινας ευχαριστεί δημόσια:
1. τον Δήμαρχο κ. Ζορμπά και τους εθελοντές και υπαλλήλους του Δήμου Αίγινας, που επιμελήθηκαν τον καθαρισμό, κλάδεμα δέντρων και φωτισμό τού επί μακρόν εγκαταλελειμμένου προαυλίου του Εϋνάρδειου, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή σύντομα να γίνει, με την άδεια της Πολεοδομίας, και το κλάδεμα του μεγάλου πεύκου που απειλεί τη στέγη του.
2. την εκδότρια-συγγραφέα κ. Ελ. Σταμπόγλη, που με μεγάλο ενδιαφέρον φροντίζει για τη διαδικτυακή προβολή της Βιβλιοθήκης μας, ενώ τύπωσε και πρόσφερε σελιδοδείκτες με το logo της Βιβλιοθήκης, κάρτες για την εγγραφή μελών και πλαστικοποιητή για την εξυπηρέτηση του φιλοαναγνωστικού μας κοινού.
3. τον υπάλληλο της Βιβλιοθήκης κ. Γ. Μαλτέζο, που με τις πέραν των υποχρεώσεών του εργασίες συνέβαλε αποτελεσματικά στην ανακαίνιση και αναδιοργάνωση του ασφυκτικά περιορισμένου χώρου του αναγνωστηρίου της Βιβλιοθήκης.
Το Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png