Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αίγινας συμμετέχουν στην έκθεση φωτογραφίας για έφηβους φωτογράφους.

Δελτίο τύπου του 1ου Γυμνασίου Αίγινας (Καποδιστριακού).
Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αίγινας συμμετέχουν στην έκθεση φωτογραφίας για εφήβους φωτογράφους , την οποία διοργανώνει το Athens Photo World (APW), με Μέγα Δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Με την καθοδήγηση και επιμέλεια της Δώρας Λαβαζού, διευθύντριας του διαδικτυακού περιοδικού iFocus.gr και επιμελήτριας της γκαλερί iFocus, οι συμμετέχοντες θα φωτογραφίσουν για ένα διάστημα τριών μηνών με θέμα “Τα κτήρια της Πόλης μου”.

Στόχος της δράσης αυτής του Athens Photo World είναι να φέρει τους εφήβους κοντά στη φωτογραφία,ώστε να τους ενθαρρύνει να εξερευνήσουν τις εκφραστικές τους δυνατότητες αιχμαλωτίζοντας στιγμές της δικής τους ζωής, με σκοπό να αναδείξει τις αισθητικές τάσεις και τα μηνύματα της εκκολαπτόμενης νέας γενιάς στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.

Από το σύνολο των εικόνων που θα παραχθούν, θα επιλεγούν 40 φωτογραφίες οι οποίες θα τυπωθούν σε διάσταση 40x60cm, ώστε να παρουσιαστούν σε ομαδική έκθεση στο πλαίσιο του Athens Photo World 2020. Στα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνει κλήρωση τριών δώρων για τους συμμετέχοντες. Το Athens Photo World διοργανώθηκε για πρώτη χρονιά το 2019 με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η προβολή της δουλειάς των φωτογράφων και φωτορεπόρτερ, η γνωριμία του κοινού με το σύγχρονο φωτορεπορτάζ και η ανάδειξη της συμβολής του στην καταγραφή της ιστορίας την ώρα που αυτή γράφεταιΣτόχος είναι να συμβάλλει στην ενθάρρυνση και την αναβάθμιση της δουλειάς των φωτογράφων και φωτορεπόρτερ και στη δυνατότητά τους να συνεχίζουν αφοσιωμένοι στο έργο και στο όραμά τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png