Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Αίγινας "Ο Σωτήρας".

Δελτίο Τύπου.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα,Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Αίγινας "Ο Σωτήρας". Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα φιλικό κλίμα, στο κατάστημα "Φουφού". Την πίτα ευλόγησε ο π.Νικόλαος. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μπέσης,έκοψε τη πίτα και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και παρουσίασε επιγραμματικά τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της παράκτιας αλιείας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι κ.κ Θοδωρής Δρίτσας,Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Α' περιφέρειας Πειραιά και νήσων, πρώην Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ο Λιμενάρχης Αίγινας κος Αργύρης Φραγκούλης και ο κος Δημήτρης Καρακώστας γεωπόνος ,εκπρόσωπος του τμήματος αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρακολούθησαν οι Αντώνης Ντελής,Δημοτικός σύμβουλος,Παναγιώτης Πατσακιός συντονιστής της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας καθώς φίλοι και μελη του του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Αίγινας "Ο Σωτήρας".
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Σωματείου επαγγελματιών αλιέων


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png