Κάλεσμα των Συλλόγων Γονέων και Εκπαιδευτικών της Αίγινας σε κοινή σύσκεψη για το Κέντρο Υγείας.

Σύλλογοι Γονέων και Εκπαιδευτικών Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Οι σύλλογοι Γονέων και Εκπαιδευτικών που συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία για το Κ.Υ. καλούμε όλους τους συλλόγους (πολιτιστικούς, αθλητικούς κλπ) , αλλά και όλο το λαό της Αίγινας (πρώτιστα τους γονείς), σε κοινή σύσκεψη την, Δευτέρα 16-3-2020 στις 18.00 στο 2ο Δημοτικό Σχολειό Αίγινας για το συντονισμό της δράσης μας για την διεκδίκηση μόνιμης τοποθέτησης καρδιολόγου, παιδιάτρου και οδηγών ασθενοφόρου στο Κ.Υ.
Επιπλέον, καλούμε την Δημοτική αρχή, τους εργαζόμενους στην Υγεία, τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους της Αίγινας ώστε να συμβάλει ο καθένας από την δική του θέση στον αγώνα που δίνουμε.
Ως γονείς και εκπαιδευτικοί θεωρούμε πως το παραπάνω αίτημα ενώνει όλο το λαό της Αίγινας και όχι μόνο εμάς. Ο σκοπός της σύσκεψης είναι να γίνει ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειές και να ανταλλάξουμε απόψεις για τις επόμενες δράσεις μας για να ικανοποιηθεί το αυτονόητο και δίκαιο αίτημα που μας ταλανίζει όλους: Μόνιμη τοποθέτηση Παιδιάτρου, καρδιολόγου & Οδηγών ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.
Θεωρούμε πως όσο πιο πολλοί παρευρεθούν τόσο πιο ισχυρή θα γίνει η απαίτησή μας για το αυτονόητο δικαίωμά μας στην Δημόσια και Δωρεάν Υγεία.
Υ.Γ. Παρακολουθούμε ,φυσικά ,τις εξελίξεις σχετικά με τον νέο κορωναϊό και αν κριθεί αναγκαίο,  θα λάβουμε τα αντίστοιχα μέτρα (όποια και αν είναι αυτά) για την ασφάλεια όλων. Επομένως την παραμονή της σύσκεψης θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για επιβεβαίωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png