Ευχαριστήριο από την Θεατρική Ομάδα Κυψέλης.

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης το Σάββατο 7 Μαρτίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης με το έργο «Μακαρίτης…. ενεργός τώρα»
Ένα έργο που καυτηριάζει την επιδειξιομανία, την υπερβολή και τις συνήθειες πολλών συνανθρώπων μας που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το θάνατο κάποιου προκειμένου να προβληθούν. Παράλληλα να καταγραφεί η κατάχρηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και στις περιπτώσεις του θανάτου ενός ανθρώπου.
Ένα ιδιαίτερο και ασυνήθιστο θέμα για ένα έργο που μπορεί να προκαλεί εκ πρώτης όψεως το ενδιαφέρον και την περιέργεια, αλλά μπορεί και να προβληματίσει το θεατή.
Για άλλη μια φορά οι πολυπληθείς φίλοι της Ομάδας τίμησαν με την παρουσία τους γεμίζοντας την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου παρά τις αντιξοότητες των ημερών μας, αλλά και με το ζεστό χειροκρότημα τους επιβράβευσαν τον κόπο και ανανέωσαν την αγάπη τους προς τα μέλη της Ομάδας.
Πολλοί θεατές και φίλοι έδωσαν το παρόν. Αξίζει να σημειώσουμε την παρουσία πολλών νέων ανθρώπων που τα τελευταία χρόνια παρακολουθούν τις θεατρικές παραστάσεις των Ομάδων της Αίγινας. Δίπλα σε αυτούς και πολλοί μαθητές των Λυκείων της Αίγινας.
 Την παράσταση παρακολούθησαν η Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μ. Γκαρής, Π. Μεθενίτης, Α. Ντελής, Π. Ηλίας, ο πρώην Δήμαρχος Αίγινας κ. Σ. Σακκιώτης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κυψέλης κ.Μ. Γιαννούλης, η δημοσιογράφος και του Saronic Magazine κ. Σίλα Αλεξίου ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας κ. Β. Μουσουλέας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αίγινας κ. Β. Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων κ. Π. Χελιώτης, τα μέλη της ΚΕΔΑ κ. Τ. Ζορμπά και Αγ. Σαΐνη, οι πρώην πρόεδροι του Φεστιβάλ Φιστικιού κ. Γ. Καλόφωνος και Δ. Σακιώτη, ο Διευθυντής του Δημ. Σχολείου Μεσαγρού κ. Β. Παπανικολάου πολλοί εκπαιδευτικοί και μαθητές Λυκείου.
Τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της παράστασης με εθελοντική εργασία ή με προσφορά ειδών όπως:
· Την ΚΕΔΑ για την ευγενική παραχώρηση της Αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης.
· Τα καταστήματα επίπλων «Τόγιας»
· Τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών «Γουδής»
· Το φυτώριο- ανθοπωλείο «Καρακάσης»
· Το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας ο «Καποδίστριας»
· Τους: κ.Μαίρη Σταυρίδου, Νεκταρία Μπήτρου, Μπέση Μαρία, Αξιώτη Άρτεμις, Αρετή Κουκούμη, Άγγελο Φουντά, Αθηνά Γελαδάκη, Νεκτάριο Λυκούρη, Χελιώτη Παναγιώτη
· Τα ηλεκτρονικά μέσα : Aegina Portal και Saronic Magazine
Τέλος τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας ευχαριστούν τους 500 και πλέον θεατές των έξι παραστάσεων, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για ενίσχυση του Συσσιτίου του Λεουσείου Ιδρύματος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png