Δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσουν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, όλων των βαθμίδων της χώρας, για τις επόμενες 14 ημέρες λόγω του κορωνοϊού.

Περιφέρεια Αττικής. Δελτίο Τύπου.
Δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσουν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, όλων των βαθμίδων της χώρας, για τις επόμενες 14 ημέρες λόγω του κορωνοϊού

Γ. Πατούλης: «Η απόφαση της κυβέρνησης θα συμβάλλει καθοριστικά στην πρόληψη και την αποτελεσματικότερη προάσπιση της υγείας των πολιτών - Η Περιφέρεια Αττικής θα συνδράμει στην εθνική προσπάθεια»
 
Χαιρετίζουμε την απόφαση της κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη και του υπ. Υγείας Β. Κικίλια να αναστείλουν τη λειτουργία τους, για προληπτικούς λόγους, όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, όλων των βαθμίδων της χώρας για τις επόμενες 14 μέρες, με στόχο την καλύτερη προάσπιση της υγείας των πολιτών και την αποτροπή της γρήγορης εξάπλωση του ιού.
 
Ωστόσο για να θωρακιστεί ακόμα περισσότερο η εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, κρίνουμε αναγκαίο να ληφθούν ανάλογα μέτρα και για τα φροντιστήρια, καθώς και αυτά αποτελούν χώρους όπου συγχρωτίζονται πολλοί μαθητές. Παράλληλα θα πρέπει να αναζητηθούν τρόποι διευκόλυνσης των εργαζόμενων γονέων, που θα χρειαστεί να μείνουν στο σπίτι για τη φύλαξη των παιδιών τους.  

Ως Περιφέρεια Αττικής θα είμαστε στο πλευρό της κυβέρνησης και των αρμοδίων κρατικών αρχών, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας αλλά και η ανθρωπότητα.
 
Στην επικείμενη συνάντηση μου σήμερα το απόγευμα με τον υπ. Υγείας κ. Β. Κικίλια θα συζητήσουμε και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η Περιφέρειας Αττικής να συνδράμει το έργο αυτό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png