Ερώτηση Νόνης Δούνια για την καθυστέρηση εκκαθαρίσεων του ΕΟΠΥΥ στο Νοσοκομείο Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος".

Νόνη Δούνια. Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων. Δελτίο Τύπου.

Καθυστέρηση εκκαθαρίσεων ΕΟΠΥΥ στο Νοσοκομείο Αίγινας «Ο Άγιος Διονύσιος»

Την πολύμηνη καθυστέρηση στα οφειλόμενα από τον ΕΟΠΥΥ στο Νοσοκομείο της Αίγινας «Ο Άγιος Διονύσιος» έσοδα επί Νοσηλίων και  Παρακλινικών Εξετάσεων, επισημαίνει η Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων ΝΔ, Νόνη Δούνια, σε Ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή.
Η ερωτώσα Βουλευτής αναφέρεται στα σημαντικά προβλήματα που προκαλεί αυτή η καθυστέρηση των εκκαθαρίσεων του ΕΟΠΥΥ στην εύρυθμη λειτουργία, καθώς και στην συντήρηση του Ιδρύματος και ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί το Υπουργείο Υγείας, ώστε τα οφειλόμενα από τον ΕΟΠΥΥ να αποδοθούν στο Ίδρυμα και αυτό να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.
                                                                             
Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης.

Παναγιώτα Δούνια
Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Ερώτηση  προς
τον Υπουργό Υγείας,
κύριο Βασίλη Κικίλια

Θέμα: Καθυστέρηση εκκαθαρίσεων ΕΟΠΥΥ στο Νοσοκομείο Αίγινας «Ο Άγιος Διονύσιος»
Πειραιάς, 15 Μαρτίου 2020

Το Νοσοκομείο Αίγινας «Ο Άγιος Διονύσιος» αποτελεί ένα Εκκλησιαστικό Ίδρυμα με εκατονταετή πορεία και σημαντική προσφορά στους κατοίκους της Αίγινας, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού, με τις παροχές υγείας που τους διαθέτει.

Κατά τους τελευταίους μήνες, παρατηρείται, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Ιδρύματος, καθυστέρηση στα οφειλόμενα στον «Άγιο Διονύσιο» έσοδα επί των Νοσηλίων και των Παρακλινικών Εξετάσεων από τον ΕΟΠΥΥ. Η καθυστέρηση αυτή δυσχεραίνει τη λειτουργία και την συντήρηση του Ιδρύματος και θέτει σε κίνδυνο τις υπηρεσίες υγείας του νησιού.

Ο κύριος Υπουργός παρακαλείται να απαντήσει στα ακόλουθα ερωτήματα:                                                        
1) Για ποιον λόγο σημειώνεται αυτή η πολύμηνη καθυστέρηση των εκκαθαρίσεων του ΕΟΠΥΥ προς το Νοσοκομείο Αίγινας «Ο Άγιος Διονύσιος»;
2) Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί το Υπουργείο Υγείας προκειμένου τα  οφειλόμενα στον «Άγιο Διονύσιο» έσοδα επί των Νοσηλίων και των Παρακλινικών Εξετάσεων από τον ΕΟΠΥΥ να αποδοθούν στο Ίδρυμα, ώστε αυτό να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά;

Η  ερωτώσα Βουλευτής
Παναγιώτα Δούνια
Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων ΝΔ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png