Δημόσια επιστολή από την Κοινωφελή Συνεταιριστική Πρωτοβουλία Πολιτών Αίγινας.

Από την Κοινωφελή Συνεταιριστική Πρωτοβουλία Πολιτών Αίγινας λάβαμε την ακόλουθη δημόσια επιστολή, η οποία είχε αναγνωστεί στο δημοτικό συμβούλιο στην συνεδρίαση της 4ης Μαρτίου 2020.

Προς τον δήμαρχο της Αίγινας και το δημοτικό συμβούλιο της Αίγινας.

Κύριε πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου, παρακαλούμε να εισάγετε προς ανάγνωση και ενημέρωση των μελών του δημοτικού συμβουλίου και των δημοτών της Αίγινας, την κάτωθι επιστολή μας, στην προγραμματισμένη για τις 4 Μαρτίου συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αίγινας.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Κυρίες και κύριοι.
Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αίγινας στις 10 Φεβρουαρίου 2020, η δημοτική σύμβουλος κ. Σαλπέα, αναφέρθηκε «στο πλωτό ασθενοφόρο της Αίγινας» και με βαρύτατους υπαινιγμούς και άμεσους αήθεις και αστήρικτους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς έθιξε τόσο την απελθούσα ιατρό κ. Π. Χατζηαλεξιάδη όσο και «συγκεκριμένους ανθρώπους».
Επειδή οι εκδηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε πραγματοποιήθηκαν από την Κοινωφελή Συνεταιριστική Πρωτοβουλία Πολιτών Αίγινας (ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ) με Α.ΓΕ.Μ.Κ.Ο. 000026103011, ΑΦΜ 997200715 ΔΥΟ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ, εποπτευόμενη θεσμικά νόμιμη κοινωφελή επιχείρηση,
Επειδή η ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ εκπροσωπείται και διοικείται από 3μελές εκλεγμένο προεδρείο και απαρτίζεται από μέλη πολίτες και δημότες της Αίγινας
Ζητούμε από την δημοτική σύμβουλο κ. Σαλπέα:
1.  να καταγγείλει στις δημόσιες εποπτεύουσες και δικαστικές αρχές τα όσα στις 10/2/2020 ενώπιόν σας προφορικώς -και μαγνητοφωνήθηκαν και μαγνητοσκοπήθηκαν και αναμένεται να καθαρογραφούν- κατήγγειλε και καταμαρτύρησε,
2. να τεκμηριώσει την «παραγγελία στην Ταϋλάνδη» του πλωτού ασθενοφόρου,
3. να τεκμηριώσει πώς η ιατρός κ. Π. Χατζηαλεξιάδη «τα παίρνει (ενν. τα χρήματα) και φεύγει στο εξωτερικό».
Εννοείται πως αναμένουμε σε εύλογο άμεσο χρονικό διάστημα τις συγκεκριμένες  αυτές τεκμηριώσεις.
Άλλως η δημοτική σύμβουλος κ. Σαλπέα θα υποστεί τις συνέπειες ενώπιον του Νόμου των όσων συκοφαντικών ψευδών ανερυθρίαστα διασπείρει.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
Μετά τιμής
Νεκταρία Τριανταφύλλου, πρόεδρος ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ
Παναγιώτα Χατζηαλεξιάδη, γραμματέας ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ
Βασίλειος Λορέντζος, ταμίας ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ
Στην Αίγινα 3/3/2020
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png