Το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας ανακοίνωσε αλλαγές στην εξυπηρέτηση του κοινού, λόγω της εφαρμογής μέτρων για τον κορονοϊό.


Το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, στο πλαίσιο της εφαρμογής μέτρων για την αποφυγή και τη διάδοση του κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα αλλαγές τον τρόπο της καθημερινής εξυπηρέτησης των κατοίκων της Αίγινας.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοικοι του νησιού θα πρέπε να γνωρίζουν ότι:
   
1) Η είσοδος στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας θα επιτρέπεται μόνο για σοβαρό λόγο που δεν μπορεί να μετατεθεί χρονικά ή δεν μπορεί να διευθετηθεί με άλλο τρόπο (π.χ. τηλεφωνικά , με ηλεκτρονική αλληλογραφία κ.τ.λ. ).

2) Η είσοδος των εισερχομένων στο Αστυνομικό Τμήμα θα πραγματοποιείται σταδιακά. Συγκεκριμένα ανά ένα άτομο, με μέγιστο ένα συνοδό ανά γραφείο (Γραφείο Αξιωματικού Υπηρεσίας, Γραφείο Διαβατηρίων & Ταυτοτήτων, Γραφείο Όπλων, Γραφείο Προανακρίσεων, Γραμματεία).

3) Συνίσταται στους πολίτες πριν την μετακίνηση τους προς την Υπηρεσία μας για οποιοδήποτε ζήτημα τους αφορά , να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα κάτωθι τηλέφωνα:

  • Αξιωματικού Υπηρεσίας: 2297022100
  • Γρ. Γραμματείας: 2297023333
  • Γρ. Διαβατηρίων-Ταυτοτήτων-Όπλων: 2297026736
  • Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png